Opoen t

Onze mensen

Marc Kraus

Vanuit mijn betrokkenheid en ervaring werken we samen aan jouw ontwikkeling

Vanuit mijn achtergrond als jurist en fiscalist ken ik de juridische sector en advocatuur goed. Ook heb ik bij internationaal georiënteerde ondernemingen gewerkt in commerciële functies. Daarbij heb ik veel kennis en ervaring met recruitment opgedaan.

Bij Dialogue ben ik Coach, Consultant en Trainer. Daarnaast ben ik docent Vaardigheden en mentor bij de Beroepsopleiding Advocaten. Ik heb de Coachopleiding bij Dialogue gevolgd. Tijdens mijn studie had ik al een grote interesse in meta juridische vakken, wat resulteerde in twee Master scripties over Mediation en conflictmanagement.

In mijn loopbaan heb ik mij altijd beziggehouden met wat mensen emotioneel beweegt en wat het werkelijke motief is achter een ingenomen standpunt. Het boeit mij enorm om daar achter te komen en in mee te mogen denken.

CV Marc Kraus

Wat anderen zeggen:

Marc weet snel het vertrouwen van zijn cliënten en deelnemers in een training te winnen. Marc is sympathiek, oprecht geïnteresseerd en betrokken, maar als het nodig is ook confronterend. Hij straalt rust uit, is empathisch, kan goed luisteren en doorvragen en met humor weet hij zaken te relativeren.

t