Opoen t

KNB Futurepro(o)f Notaris Academy

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB)

De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) ondersteunt met een breed dienstenpakket de dagelijkse praktijk- en beroepsuitoefening van (kandidaat-)notarissen. Het dienstenpakket is gericht op het deskundig, onafhankelijk en integer handelen van de (kandidaat-)notarissen.

 

Futurepro(o)f Notaris

De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) ondersteunt met een breed dienstenpakket de dagelijkse praktijk- en beroepsuitoefening van (kandidaat-)notarissen. Het dienstenpakket is gericht op het deskundig, onafhankelijk en integer handelen van de (kandidaat-)notarissen. Maar de KNB gaat een stap verder, want (kandidaat-)notarissen staan voor nieuwe uitdagingen. Van hen wordt, nu en in de nabije toekomst, niet alleen meer een uitstekende juridische inhoudelijke expertise gevraagd, maar ook goed ontwikkelde soft skills. De persoon van de notaris wordt steeds belangrijker bij de invulling van de notariële functie en verdient daarom extra aandacht, gericht op de Futurepro(o)f Notaris.

 

KNB trainingen

In aansluiting op de Futurepro(o)f Notaris verzorgt Dialogue samen met de KNB trainingen voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen de Futurepro(o)f Notaris Academy. Dialogue is expert in het trainen van professionele vaardigheden en het begeleiden van leiderschap en persoonlijke groei van de moderne juridische professional.

 

Korting bij meerdere inschrijvingen

De Futurepro(o)f Notaris Academy bestaat uit geselecteerde vaardighedentrainingen, allen geschikt voor elke (kandidaat-) notaris, ongeacht het ervaringsniveau. Inschrijven kan per training. Wanneer u zich inschrijft voor meerdere trainingen, dan ontvangt u korting. Bekijk hier alle KNB trainingen. 

 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze KNB trainingen? Neem dan contact op met Carole Huntjens via chuntjens@dialoguebv.nl of bel ons op 035 - 54 11 844.

 

KNB_Futureproof_Notaris_Academy_afbeelding