Opoen t
gespreksleider-intervisie-opleiding-2-daags

Gespreksleider intervisie opleiding 2 daags

Leer in twee dagen intervisiebijeenkomsten begeleiden • Bewaak het proces en de voortgang • Stel de juiste vragen • Help anderen verder

Over de training

Begeleide intervisie is een effectieve en efficiënte manier om te werken aan je persoonlijke professionaliteit en de kwaliteit van jouw organisatie. In de intervisie komen aspecten als ethisch handelen, professionele dilemma’s, beroepsattitude, aanpak van een zaak en vakbekwaamheid aan de orde. Als gespreksleider houd je de randvoorwaarden, het procesverloop en voortgang in de gaten. In de training krijg je een aantal intervisiemethoden aangeboden en leer je de belangrijkste vaardigheden voor het begeleiden van intervisiebijeenkomsten, zoals vragen stellen en constructieve feedback geven. Je oefent met casus uit de praktijk. Kracht van onze training • Kleine groepen met veel persoonlijke aandacht • Zeer ervaren trainers met achtergrond in en kennis van het werkveld • Uitgebreid programma op dag twee, de zogenaamde terugkomdag, waarbij het persoonlijke leereffect voorop staat. Erkenning NOvA De online opleiding Gespreksleider intervisie van Dialogue voldoet aan de eisen van de NOvA. Erkenning MfN Vanaf 2013 geldt verplichte intervisie voor mediators. De intervisie dient gestructureerd en methodisch te zijn. Onze training werkt met de vereisten die het MfN hieraan stelt.

Resultaat

Na afloop van de training Gespreksleider intervisie kunt je: - een intervisiegroep leiden; - gebruik maken van verschillende intervisievormen; - constructieve feedback geven; - inzichtgevende vragen stellen; - snel tot de kern van een dilemma komen.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor iedereen die graag de juiste vaardigheden wil aanleren om intervisiebijeenkomsten professioneel te begeleiden.

Programma

Na deze tweedaagse opleiding Gespreksleider Intervisie kun je intervisiebijeenkomsten professioneel begeleiden. Je leert de belangrijkste intervisiemethoden en de juiste vaardigheden voor het stellen van vragen, het geven van constructieve feedback en andere gesprekstechnieken die helpen bij het leiden van intervisiebijeenkomsten. Ook oefen je als gespreksleider aan de hand van casus uit jouw eigen praktijk.

Kort samengevat

  • Meerdaags
  • PO 12 PE 12
  • Minimaal HBO
  • 1295
Inschrijven is zo gedaan Vul binnen 1 minuut jouw gegevens in. Gespreksleider intervisie opleiding 2 daags

Wat anderen zeggen over onze trainingen

Mediation in de praktijk

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Een heel inhoudelijk goed en diepgaand traject waar je het vak van mediation echt leert. Het sluit heel erg aan bij de praktijk.”

Alumnus Mediationopleiding

2021

Top training

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Fijne indeling, duidelijk en alle ruimte voor overleg.”

Deelnemer Patroonscursus

2022

Soft skills advocaten

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Soft skills staan niet hoog op de prioriteitenlijst van advocaten. Toch zijn deze belangrijk. Neem de tijd, ga er open in en je zult ervaren dat het veel kan brengen.”

Deelnemer Opfris patroonscursus

2022

Mediationopleiding

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Een groot cadeau voor mezelf”

Alumnus E. van Hardeveld

2021

Leerzame training

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Je leert goed naar je organisatie kijken maar ook goed naar jezelf. Wat kan en moet beter en welke belemmeringen zijn er om dat te realiseren?”

Deelnemer KNB Bedrijfsvoering

2022

Training detailpagina Carole afbeelding

Carole helpt je graag

Heb je vragen of wil je hulp bij het vinden van de juiste training voor jouw ambitie?