Opoen t

Gespreksleider Intervisie

Gespreksleider intervisie

Begeleide intervisie is een effectieve en efficiënte manier om te werken aan je persoonlijke professionaliteit en de kwaliteit van jouw organisatie. In de intervisie komen aspecten als ethisch handelen, professionele dilemma’s, beroepsattitude, aanpak van een zaak en vakbekwaamheid aan de orde. Als gespreksleider houd je de randvoorwaarden, het procesverloop en voortgang in de gaten.

 

Intervisiemethoden

In de training krijg je een aantal intervisiemethoden aangeboden en leer je de belangrijkste vaardigheden voor het begeleiden van intervisiebijeenkomsten, zoals vragen stellen en constructieve feedback geven. Je oefent met casus uit de praktijk.

 

Kracht van onze training

• Kleine groepen met veel persoonlijke aandacht

• Zeer ervaren trainers met achtergrond in en kennis van het werkveld

• Uitgebreid programma op dag twee, de zogenaamde terugkomdag, waarbij het persoonlijke leereffect voorop staat.

 

Erkenning NOvA

De online opleiding Gespreksleider intervisie van Dialogue voldoet aan de eisen van de NOvA.

 

Erkenning MfN

Vanaf 2013 geldt verplichte intervisie voor mediators. De intervisie dient gestructureerd en methodisch te zijn. Onze training werkt met de vereisten die het MfN hieraan stelt.

 

Voor wie

Deze training is bedoeld voor iedereen die graag de juiste vaardigheden wil aanleren om intervisiebijeenkomsten professioneel te begeleiden.

 


 

Meer weten?

Wil je meer weten over gespreksleider intervisie? Neem dan contact op met Carole Huntjens via chuntjens@dialoguebv.nl of bel ons op 035 - 54 11 844.

 

Bekijk de opleiding Gespreksleider Intervisie