Opoen t

Incompany & Maatwerk

Incompany training

              

Als meerdere mensen binnen de organisatie eenzelfde leervraag of leerbehoefte hebben, dan is een incompany training zeer geschikt. Het werkt efficiënter in tijd en je kunt zo met elkaar gezamenlijk de koppeling maken naar de eigen praktijk of de werkvloer. Tevens versterkt het met elkaar doormaken van een training de samenwerking. 

 

Al onze trainingen in de open inschrijving bieden we ook incompany aan.

Denk bij deze trainingen aan bemiddelingsvaardigheden, Harvard onderhandelen, gespreksleider intervisie, training conflictvaardigheid, mediationvaardigheden en training krachtige gespreksvoering. Ook geven wij de mediationopleiding incompany.

 

De locatie van de incompany training bepalen we samen. De training kan op jouw kantoor plaatsvinden, op onze locatie in Bussum of op een andere inspirerende plek.

 

Maatwerk trainingen

 

Organisaties groeien door de mensen in de organisatie te laten ontwikkelen. Bij een maatwerk training ontwerpen we samen een programma dat geheel is toegespitst op de ontwikkelbehoefte van jouw organisatie en de mensen die daar werkzaam zijn. 

 

Onze trainers hebben veel ervaring en komen veelal zelf uit het werkveld. Dit vinden we belangrijk, zodat we makkelijker aansluiten bij de praktijk en de ontwikkelvraagstukken die er leven.

 


 

Meer weten?

 Wil je meer weten over incompany & maatwerk trainingen voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Ellen van Gestel via evgestel@dialoguebv.nl of bel ons op 035- 54 11 844.