Opoen t

Conflictcoaching

Als je zelf middenin een conflict zit, zie je soms de oplossing niet meer. Een ervaren conflictcoach van Dialogue helpt je weer bewust en effectief communiceren en inzicht te krijgen in het conflict. We gaan kijken wat jouw aandeel is, welke invloed je hebt op het proces, wat jouw stijl is en welk effect dat heeft op de andere partij. 

 

Vervolgens leer je het conflict een positieve kant op te sturen. Je kunt samen met je coach net zo lang oefenen en uitproberen tot je ontspannen, zelfverzekerd en vol vertrouwen verder kan werken aan een oplossing. En als je wil, staat je coach je bij in de gesprekken met de andere partij.

 

Onze coaches hebben een stevige dosis levenservaring en een schat aan knowhow op het gebied van conflicthantering. Ze werken niet alleen als coach, maar ook als trainer, mediator of bemiddelaar. Ze helpen je op een persoonlijke en betrokken manier om effectiever om te gaan met conflictsituaties. 

 


 

Meer weten?

Wil je meer weten over het effectief begeleiden en oplossen van conflicten? Neem dan contact op met Ellen van Gestel via evgestel@dialoguebv.nl of bel ons op 035- 54 11 844.