Opoen t

Legal Operations Academy

Legal Operations betreft het beheer van alle aspecten van een juridische afdeling, behalve de inhoudelijke uitoefening van de rechtspraktijk.

 

Het is een prachtig vakgebied dat snel ontwikkelt. Maar hoe werkt het in de praktijk? Hoe bepaal je de rol en opzet van een legal functie? Waar stuur je op? Welk operating model past het beste bij contracting, compliance of dispute management? Hoe maak je een roadmap? Hoe realiseer je succesvolle projecten? En hoe beheers je kwaliteit en kosten? In de Legal Operations Academy Leer je het vak van de meest ervaren Legal Operations Managers.

 

Over de opleiding

De inhoud van de Legal Operations Academy is gebaseerd op de werkelijke toepassing en ontwikkeling van het vakgebied in diverse organisaties. We maken gebruik van de meeste gangbare modellen die daarbij worden ingezet. Het programma beslaat vijf trainingsdagen, verspreid over een aantal weken. Hierdoor heb je voldoende tijd voor een goede voorbereiding op de bijeenkomsten en kun je het geleerde tussen de trainingsdagen door in de praktijk toepassen.

 

Het programma van de Legal Operations Academy is ontwikkeld door zeer ervaren Legal Operations Managers met jarenlange ervaring bij gerenommeerde organisaties. Vanuit hun kennis, kunde en ervaring behandelen zij alle aspecten van Legal Operations, zoals het vak in de praktijk wordt toegepast. De voertaal van de Legal Operations Academy is Engels.

 

Brochure

Bekijk hier de brochure

Click here to view our brochure in English

 


 

Meer weten?

Neem dan contact op met Carole Huntjens via chuntjens@dialoguebv.nl of bel ons op 035 - 54 11 844.

 

Direct naar de Legal Operations Academy