Opoen t

Ons werkterrein

Ons werkterrein

Bij je keuze voor een mediator is het onder meer van belang dat de mediator ervaring heeft met het type conflict en de sector of branche. De mediators van Dialogue hebben een breed werkterrein en jarenlange ervaring aan de mediationtafel met diverse soorten conflicten.

 

Bedrijfsleven

Veel van onze klanten komen uit het bedrijfsleven. Of het nu gaat om een arbeidsconflict, een meningsverschil met een leverancier, of een conflict in de boardroom: de mediators van Dialogue begeleiden jullie bij het vinden een constructieve oplossing.

 

Overheid

Ook voor de overheid en ambtenaren begeleiden we regelmatig mediations. Onze mediators begrijpen de manier van werken binnen overheidsinstanties en spreken de taal. Dat helpt bij het vinden van de kern van het conflict.

 

Onderwijs

De mediators van Dialogue worden eveneens regelmatig ingeschakeld bij conflicten in het onderwijs. We hebben ruime ervaring met mediation bij conflicten binnen een onderwijskoepel, tussen directie en MR, of met onderwijspersoneel.

 

Zorg

Daarnaast zijn onze mediators regelmatig actief binnen de zorgsector. Bijvoorbeeld wanneer er onenigheid is binnen een maatschap of vakgroep. We begrijpen de dynamiek en de belangen, en begeleiden jullie bij het vinden van een oplossing die daar recht aan doet.

 


 

Meer weten?

Wil je meer weten over ons werkterrein? Neem dan contact op met Ellen van Gestel via evgestel@dialoguebv.nl of bel ons op 035- 54 11 844.