Opoen t

Young Professionals Coaching

Young professional coaching

Als young professional wil je je ambities waarmaken en zoek je naar de juiste weg om je doelen te bereiken. Sparren met iemand van buitenaf is een goede manier om een beter perspectief te krijgen op je mogelijkheden en je talenten. Een doelgericht gesprek met een professionele coach die de wereld waarin je werkt door en door kent en weet waar jij als young professional dagelijks mee te maken hebt: omgaan met druk en hoge verwachtingen van anderen en jezelf.

 

5 gesprekken én een talentanalyse

Dialogue biedt stagiairs Young Professional Coaching: een 'runway' van 5 gesprekken en een talentanalyse, waarin jouw persoonlijke coachvraag op een doelgerichte en praktische manier wordt aangevlogen.

 

Je werkt op 3 niveaus:

  • 1. Persoonlijk - inzicht in de eigen persoonlijkheid en gedrag en bewustwording van patronen
  • 2. Cognitief - het opdoen van kennis over het onderwerp dat in coaching centraal staat
  • 3. Vaardigheden - het aanleren en verdiepen van vaardigheden die voortkomen uit de coachvraag

 

Onze aanpak

Het coachtraject start met een intakegesprek, waarin je kennismaakt met je coach en de coachvraag concreet wordt gemaakt. Je maakt een analyse die je helpt om je talenten en ontwikkelpunten goed in beeld te brengen. De coachgesprekken duren 1 uur en vinden met tussenpozen van 2 á 3 weken plaats. Tussen de gesprekken door krijg je opdrachten die verband houden met de coachvraag.

 

Einddoel

Samen met je coach formuleer je waar je over 3 maanden en 6 maanden na de coaching wilt staan. Wij helpen je daaraan te herinneren.

 

Investering

De prijs van een Young Professional Coachingstraject is € 1495,- excl. btw.

 

Afspraak maken?

Wil je meer weten over Young Professional Coaching of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Marc Kraus via mkraus@dialoguebv.nl of bel ons op 035 – 54 11 844