Opoen t

Onze mensen

Cornelie Bol

Ik studeerde rechten in Utrecht en Parijs en had een langjarige en brede carrière in de advocatuur. Sinds 2007 ben ik actief als coach en trainer en vanaf 2013 tot augustus 2017 was ik nauw betrokken bij de Beroepsopleiding Advocaten als manager en hoofddocent vaardigheden. Namens Dialogue heb ik actief meegewerkt aan de verdere ontwikkeling van de advocatuur in Suriname (o.a. opleiding & tuchtrecht).

De rode draad door mijn leven is leren en mezelf ontwikkelen en ook anderen daarin bijstaan. Daarvoor blijf ik mijn blik op mensen en organisaties verdiepen en verbreden en zoek ik steeds naar nieuwe vormen.

Ik heb mij als coach (ICF gecertificeerd) breed ontwikkeld, ben mindfulnesstrainer (VVM gecertificeerd) en begeleid opstellingen (Bert Hellinger Instituut). Daarnaast ben ik mediator en teamcoach. Ik begeleid veel professionals in de juridische, financiële en zakelijke dienstverlening en seniormanagers in het bedrijfsleven.
Daarnaast ben ik trainer en opleider, verantwoordelijk voor train-de-trainer programma’s en supervisie. Ik heb ruime kennis van didactiek en moderne onderwijsmethoden zoals e-learning.

Wat anderen zeggen:

“Een scherpe blik, vermogen tot luisteren en doortastendheid kenmerken Cornelie. Ze kan ook moeiteloos switchen tussen de veelheid aan rollen die ze heeft. Daarnaast vallen de oprechte aandacht en interesse voor de mensen om haar heen op, en misschien nog wel het meest haar humor."

t