Opoen t

Ons verhaal

Ons succes begon zo'n 20 jaar geleden toen oud-advocaat en mediator Monique van de Griendt haar ambities uitsprak. “Het voorkomen van conflicten in organisaties en eerder en beter met elkaar de dialoog aangaan.”

 

En zo is Dialogue ontstaan. Na verloop van tijd groeide de organisatie en haar tevreden klanten. In 2013 heeft Dialogue de uitvoering op zich genomen van de Beroepsopleiding Advocaten waarin wij jaarlijks meer dan duizend advocaat stagiaires opleiden.

 

Dialogue anno nu

Vandaag de dag bundelen wij samen met honderden professionals elke dag onze krachten om organisaties en individuele professionals te voorzien van de gewenste trainingen, mediation, coaching en intervisie. Dit doen wij door middel van een persoonlijke aanpak en/of in co-creatie met jouw organisatie.

 

Wij werken voor en met diverse organisatie, denk hierbij aan onder andere de uitvoeringsorganisatie van de Beroepsopleiding Advocaten, Rijkswaterstaat, Bird & Bird BarendsKrans, IVN en vele individuele professionals. De rode draad hierin is dialoog. Door het aangaan van de dialoog, verkleinen tegenstellingen in organisaties en de maatschappij en kom je sneller tot oplossingen en creatieve ideeën.

 

Sinds 2020 is Dialogue in de prachtige, authentieke oude Bensdorp chocoladefabriek in Bussum gevestigd. Kom gerust langs. Wij vertellen je graag meer over onze dromen, doelen en uiteraard wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Officiële B Corp organisatie

Al bijna twintig jaar lang helpen wij individuen, teams en organisaties te ontwikkelen wat bijdraagt aan een duurzame maatschappij. Immers mens, maatschappij, milieu zijn thema’s waar wij ons sterk voor inzetten. Dat betekent dat je dit ook terugziet in onze bedrijfsvoering. Wij kunnen ook met trots zeggen dat wij sinds 2019 een officiële B Corp organisatie zijn. En dát als eerste Nederlandse opleidingsinstituut.