Opoen t

Young Professionals Coaching

Als young professional wil je je ambities waarmaken en je potentieel benutten. Je weet waar je kwaliteiten liggen en waar je uitdagingen. Mét die uitdagingen ga je graag aan de slag. 

 

Het Young Professional Coaching traject bij Dialogue is speciaal gericht op de kansen die jij ziet om jezelf verder te ontwikkelen. In een runway van vijf gesprekken en een talent-analyse gaan we op een praktische manier in op jouw persoonlijke ontwikkelvraag.

 

Onze coaches kennen de uitdagingen van young professionals. Zo kunnen ze doelgericht met jou aan het werk.

 

Je werkt op 3 niveaus:

  • -Persoonlijk - inzicht in de eigen persoonlijkheid en gedrag en bewustwording van patronen.
  • -Cognitief - het opdoen van kennis over het onderwerp dat in coaching centraal staat.
  • -Vaardigheden - het aanleren en verdiepen van vaardigheden die voortkomen uit de coachvraag.
  •  

Onze aanpak

Het coachtraject start met een intakegesprek, waarin je kennismaakt met je coach en de coachvraag concreet wordt gemaakt. Je maakt een analyse die je helpt om je talenten en ontwikkelpunten goed in beeld te brengen. De coachgesprekken duren doorgaans 1 uur en vinden met tussenpozen van 2 à 3 weken plaats. Tussen de gesprekken door krijg je opdrachten die verband houden met de coachvraag.

 

Einddoel

Samen met je coach formuleer je waar je over 3 maanden en 6 maanden na de coaching wilt staan. Wij helpen je daaraan te herinneren.

 


 

Meer weten?

Wil je zelf begeleid worden of ben je als leidinggevende op zoek naar iemand die de Young Professionals in je organisatie kan begeleiden? Neem dan contact op met Marc Kraus via mkraus@dialoguebv.nl of bel 035 – 54 11 844.