Dialoog versterkt mensen
in organisaties

Over Dialogue

Dialogue is in 2003 opgericht door Monique van de Griendt.
Van 2003 tot 2007 was Dialogue een netwerkorganisatie waarin een aantal gedreven en hoog gekwalificeerde professionals met een passie voor opleiden, leiderschap en conflictmanagement met elkaar samenwerkten.
In 2007 betrok Dialogue een eigen pand en kwamen de eerste medewerkers in dienst. In de crisisjaren groeide Dialogue tegen de stroom in. In 2013 verkreeg Dialogue samen met CPO (Centrum voor post academisch onderwijs in Nijmegen) de opdracht voor de uitvoering van de Beroepsopleiding Advocaten.
Inmiddels is Dialogue uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 30 personen in vaste dienst en meer dan 100 professionals op het gebied van training, coaching, mediation en advies in een flexibele schil aan ons verbonden.
Met elkaar werken we aan onze ambitie om organisaties te ontwikkelen door de mensen in de organisatie en de onderlinge samenwerking te versterken.

Onze kernwaarden

Dialogue werkt vanuit 5 kernwaarden die we in de loop van de jaren zelf hebben ontwikkeld en die richting geven aan onze dienstverlening, productontwikkeling en onderlinge samenwerking.

  • Professioneel: wij zijn zakelijk op de inhoud en zacht op de relatie, gaan altijd voor het beste in het belang van de klant en streven constant kwaliteitsverbetering na. En we zijn resultaatgericht.
  • Positief: wij denken altijd in mogelijkheden, uiten ons positief in ons taalgebruik, zijn gastvrij, geven vertrouwen en gaan uit van ieders goede intenties.
  • Proactief: wij zijn leading the debate, denken graag vooruit, gaan in de schoenen van de klant staan. Zijn nieuwsgierig en open naar de ontwikkelingen die de nieuwe wereld ons biedt
  • Persoonlijk: onze gastvrijheid en zorg voor onze klanten en bezoekers staan hoog in ons vaandel, hebben oprechte interesse.
  • Passie: voor ons vak en plezier in ons werk en natuurlijk voor Dialogue. Wij zijn gedreven en willen talent optimaal benutten en ontwikkelen