Wij geloven dat
betekenisvol werken winst is

Visie

Het is onze ambitie om organisaties te versterken door de mensen in organisaties te versterken en met elkaar te verbinden. Wanneer de mensen in uw organisatie in hun kracht staan en zich verbonden voelen, floreert uw organisatie. Gelukkige en gemotiveerde mensen presteren simpelweg beter. Dus ontwikkeling loont!

Voor de uitdagingen waar we nu voor staan, in de snel veranderende, complexe en onzekere wereld, is het nog belangrijker geworden dat organisaties zich richten op de ontwikkeling en het welzijn van hun mensen.

Bij Dialogue zien we welzijn, vitaliteit, persoonlijke groei en geluksbeleving door betekenisvol werk in een gezonde omgeving daarom als het ‘Nieuwe Inkomen.’

Dialoog betekent voor ons verbinding,
samenspraak, een goed gesprek
en echt contact.

Team

Onze coaches en trainers zijn hooggekwalificeerde, ervaren professionals en hebben ruime kennis van en affiniteit met de professionele wereld van hun cliënten. Zij zijn vaak zelf afkomstig uit de wereld van de juridische-, medische-, financiële-, HR- of overheidsprofessionals en weten dus wat voor u van belang is.

Aan moderne managers en professionals worden naast inhoudelijke kennis steeds vaker eisen gesteld op het gebied van samenwerken, leiderschap, stressmanagement en conflictmanagement.

Niet alleen de inhoud van
een training of coaching
moet uitstekend zijn

Gastvrijheid

We houden van een goede sfeer en toekomstbestendige relaties tussen mensen. Gastvrijheid staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. Niet alleen de inhoud van een training of coaching moet uitstekend zijn, maar ook de locatie en de catering.

We besteden veel zorg aan een lekker kopje koffie, een gezonde lunch of een verrassend tussendoortje. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te helpen met uw vragen of speciale wensen.