Week van de werkstress

Werkgevers zijn naar schatting 2,5 miljard euro kwijt aan ziekteverzuim door werkstress. Dat blijkt uit cijfers van TNO. Bijna één op de zes werknemers ervaart burn-out klachten.

De coaches van Dialogue spreken regelmatig met organisaties in verschillende branches en zien deze toename ook in hun coachpraktijk. Tijd voor een whitepaper over dit heikele en gevoelige onderwerp.

In een organisatie waar topprestaties worden geleverd, gaat het er niet om dat prestatiedruk of spanning verdwijnt. Stress doet in wezen iets goeds. Wel is het zaak om de mensen in de organisatie, behendig met stress om te leren gaan.

In de whitepaper Stressbehendigheid bieden wij u een 5-stappenplan met handige tips die de stressbehendigheid in uw organisatie bevordert. Ook komen de coaches van Dialogue aan het woord om hun inzichten uit de praktijk te delen.

Wilt u straks de eerste zijn die de whitepaper mag ontvangen? Stuur nu een mail naar Ilka van der Bijl info@dialoguebv.nl en meld u aan voor de mailinglist.

Save the date ronde tafel
Over het onderwerp lezen is natuurlijk goed. Nog beter is met elkaar in gesprek te gaan. Daarom organiseert Dialogue op dinsdag 22 januari 2019 (einde middag) een Ronde tafel in Bussum.
Ook hiervoor kunt u zich vast aanmelden door een mail te sturen naar info@dialoguebv.nl.

Oud nieuws: nog steeds actueel
Een aantal jaar geleden schreef coach Imke Blatter al een blog over burn out. Graag wijzen we u op dit stuk.

Wilt u inhoudelijk doorpraten met een van onze coaches?
Neemt u dan contact op met Imke Blatter (iblatter@dialoguebv.nl) of Marc Kraus (mkraus@dialoguebv.nl) of telefonisch: 035-541 18 44.

Imke Blatter
Functie: CoachConsultantTrainer

Iedere coachee heeft een eigen verhaal, een eigen vraag, eigen kwaliteiten en opgaven. Coaching is daarom altijd maatwerk.