Ontwikkeling loont

Visie op leren en persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling en vaardighedenontwikkeling zijn belangrijk voor moderne managers en professionals.

Voor persoonlijke ontwikkeling zijn zelfreflectie en feedback essentieel. In al onze programma’s die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling zijn zelfreflectie en feedback dus belangrijke bouwstenen. Daarnaast is het belangrijk dat u de verkregen inzichten weet in te zetten in uw eigen praktijk. In al onze programma’s speelt daarom de vertaling naar de dagelijkse praktijk een belangrijke rol.

Voor vaardighedenontwikkeling is oefening en herhaling essentieel. Oefening baart kunst. Door meermalen te oefenen met de vaardigheden die u wenst te ontwikkelen, in situaties die zijn gebaseerd op de praktijk, krijgt u de vaardigheden onder de knie.

Praktijkoefeneningen

In al onze trainingen en programma’s oefenen we daarom actief in oefeningen en rollenspelen, met en zonder acteurs. We maken daarbij gebruik van een breed scala aan interactieve leervormen. Ook is feedback essentieel en daarom een belangrijke bouwsteen in onze vaardighedentrainingen en -programma’s.

Blended learning

Wij geloven in blended learning. Door de mix van verschillende vormen van onderwijs, combinatie van offline/online leren, groep/individueel, formeel/informeel, intervisie en coaching wordt het rendement van een training vergroot.

Digitale leeromgeving

Wij bieden een praktische digitale leeromgeving met het cursusmateriaal van de trainingen en de voorbereidende opdrachten. Deze digitale leeromgeving is altijd gepersonaliseerd en gevuld met gereedschap en lesmateriaal, zoals filmpjes over de theorie, die u goed voorbereiden op het contactonderwijs. De digitale leeromgeving is ook geschikt als naslagwerk en extra oefening om nog beter te worden.

High Impact Learning

Wij hebben een passie voor ontwikkeling en training en zijn steeds bezig onze trainingen en programma’s te innoveren. Wij laten ons daarbij graag inspireren. Op dit moment is High Impact Learning, zoals beschreven in het boek van Filip Douchy, Bouwstenen van High Impact Learning, een grote inspiratiebron.

Wilt u meer weten over onze visie op leren? Neem dan contact op met Monique van de Griendt op 035-541 18 44 of mail naar mvdgriendt@dialoguebv.nl.

Monique van de Griendt
Functie: CoachDirecteurMediator

Echt met elkaar praten en naar elkaar luisteren, brengt mensen en organisaties verder.