Blended learning
heeft de toekomst

Skills4managers (online trainingen)

De afgelopen jaren heeft een multimediale ontwikkeling plaatsgevonden, die veel invloed heeft op de manier waarop we communiceren en leren. We zien een jongere generatie die op een andere manier leert en informatie tot zich neemt. Computers, mobiele telefoons en iPads zijn voor hen een vertrouwde omgeving. De digitale omgeving en de sociale media hebben een onuitwisbare plaats in onze samenleving ingenomen. Deze ontwikkeling heeft ook invloed op de traditionele vormen van trainen. Door middel van het inzetten van e-learning, online trainingen en andere leervormen, kan de ontwikkeling van mens en organisatie worden bevorderd op een manier die effectiever is dan voorheen.

Ontwikkeling door herhaling

Online trainingen spelen een belangrijke rol bij het bereiken van meer rendement uit reguliere trainingen. Een belangrijk aspect van het trainen van vaardigheden is namelijk de herhaling. De online trainingen lenen zich uitstekend om te worden gebruikt ter voorbereiding van een training, als huiswerk of naslagmiddel. U kunt de training zo vaak herhalen als u wilt.

Blended learning

Blended learning, het combineren van online trainingen en reguliere trainingsvormen, heeft wat ons betreft de toekomst. Een integrale gecombineerde aanpak waarbij we gebruik maken van alle mogelijke manieren om te leren en ontwikkelen, zorgt namelijk voor meer rendement en is vaak goedkoper.

Met Skills4managers bieden wij u de mogelijkheid trainingen te volgen waar u behoefte aan hebt, op het moment waarop het u uitkomt, zo vaak als u wil en tegen een geringe investering!

Bekijk ook ons online trainingsplatform Skills4managers

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bart Smits, via telefoonnummer 035-541 18 44 of per mail bsmits@dialoguebv.nl.

Bart Smits
Functie: Senior opleidingsmanager

Doe het professioneel, pro-actief, persoonlijk, positief en met passie, of doe het niet!