Met incompanytrainingen
ontwikkelt
u uw organisatie

Incompanytrainingen

Elke organisatie is anders wat betreft cultuur, omgeving en mensen. Wat werkt voor de een, werkt niet persé voor de ander. Een training moet voldoen aan de specifieke behoeften van een organisatie en haar mensen om betrokkenheid, motivatie en resultaat te genereren. Dialogue heeft alles in huis om voor u een precies passend en dus meest efficiënt trainingsprogramma samen te stellen.

Resultaatgerichte incompanytrainingen

Wij verdiepen ons eerst grondig in uw organisatie, bijvoorbeeld door het voeren van intakegesprekken met de deelnemers. We bespreken met u de huidige en de gewenste situatie van uw organisatie en maken aan de hand van uw doelstellingen, de gewenste trainingsduur en uw budget een resultaatgericht programma op maat.

Samen met u een incompanytraining op maat

Het trainingsmateriaal stemmen wij met u af. U weet immers als geen ander wat de cultuur van uw organisatie is en wat wel en niet bij u past. Het programma en het trainingsmateriaal wordt dan zo samengesteld dat de deelnemers werken met concrete praktijkvoorbeelden en na de training direct met het geleerde aan de slag kunnen gaan.

Wilt u meer weten? Belt u dan met Bart Smits, 035-541 18 44 of e-mail naar bsmits@dialoguebv.nl.

Bart Smits
Functie: Senior opleidingsmanager

Doe het professioneel, pro-actief, persoonlijk, positief en met passie, of doe het niet!