De sleutel tot succes
is jezelf te blijven ontwikkelen

Dialogue Ontwikkel Abonnement

SPECIAAL AANBOD: Als je nú een Dialogue Ontwikkel Abonnement afsluit voor 2021, dan kun je er in de resterende maanden van 2020 ook al GRATIS gebruik van maken!

Als professional heb je naast vakinhoudelijke kennis ook vaardigheden nodig op het gebied van leiderschap, samenwerken, communicatie, stress- en conflictmanagement. Maar hoe houd je die vaardigheden langdurig op peil? Met het Dialogue Ontwikkel Abonnement!

Onbeperkt leren

Met het Ontwikkel Abonnement van Dialogue kun je voor een vast bedrag per jaar onbeperkt en continu werken aan je persoonlijke en beroepsvaardigheden. Of je nu je non-verbale communicatie wilt verbeteren of wilt leren hoe je intervisies professioneel kunt begeleiden.

Voordelen Dialogue Ontwikkel Abonnement

  • Succesvol zijn én blijven
  • Een jaar lang onbeperkt leren en ontwikkelen
  • Zowel persoonlijke als beroepsvaardigheden
  • Een vast bedrag per jaar: geen onverwachte kosten
  • Geregeld nieuw aanbod

Investering

Voor een eenmalige investering van € 1.595 krijg je een jaar lang onbeperkt toegang tot een ruime selectie uit ons aanbod van trainingen en opleidingen. Zo kun je eenvoudig én vooraf je opleidings- en ontwikkelbehoeften en de bijbehorende kosten afstemmen en vastleggen, zonder verrassingen achteraf.

Hoe werkt het Dialogue Ontwikkel Abonnement?

Het Ontwikkel Abonnement is een persoonsgebonden jaarabonnement en geldt voor trainingen en opleidingen met een opleidingsduur tot 3 dagen. De prijs is exclusief btw. Voor alle aanmeldingen gelden onze aanvullende algemene voorwaarden. De trainingen en opleidingen moeten plaatsvinden binnen de looptijd van het abonnement. Aanmelden en instappen kan op elk moment en is niet aan een kalenderjaar gebonden. Het abonnement loopt automatisch af en wordt dus niet stilzwijgend verlengd. Ons uitgebreide trainingsaanbod wordt voortdurend geactualiseerd, dus je bent nooit uitgeleerd!

Klik hier om je aan te melden voor het Dialogue Ontwikkel Abonnement.

Meer weten?

Wil je eerst meer informatie of een uitgebreid en persoonlijk opleidingsadvies? stuur dan een e-mail aan Bart Smits. Bellen kan natuurlijk ook: 035-5411844.