Online aanbod

Dialogue ondersteunt je face-to-face én online bij je persoonlijke ontwikkeling. Daarom kun je zowel live als via videoverbinding deelnemen aan onze coachings, mediations en intervisiebijeenkomsten. En ook onze meest populaire trainingen, workshops en opleidingen kun je online volgen.

Online coaching

Speciaal voor de uitdagingen van deze tijd hebben we een compact online coachingstraject samengesteld, van 3 coachgesprekken via videoverbinding en zelf-assessment. In dit traject sta jij centraal. Samen werken we aan het bereiken van jouw doelen, terwijl je bouwt aan het vergroten van je capaciteiten, bewustwording en welzijn door persoonlijke ontwikkeling.

Online intervisie

Intervisie is een effectieve manier om samen met je collega’s of vakgenoten onder begeleiding van een professionele gespreksleider te leren van vragen en problemen uit jouw dagelijkse werkpraktijk. In onze online intervisiebijeenkomsten bespreek je met de andere deelnemers meerdere praktijkcasussen. De focus ligt hierbij op dilemma’s of vragen over jouw eigen functioneren.

Online mediation

Mediation is mensenwerk. Daarom bieden we jou altijd een veilige setting om vrij en openhartig met elkaar te praten over een oplossing voor jullie bestaande conflict. Dat kan natuurlijk live aan de mediationtafel, maar met online mediation bereik je net zo veilig en snel een bevredigend resultaat.

Online trainingen

Wil jij je persoonlijke competenties of beroepsvaardigheden ontwikkelen? Je leiderschapskwaliteiten vergroten of de onderlinge samenwerking verbeteren? Ons aanbod online trainingen groeit elke week. Online leren bij Dialogue is snel, praktisch en interactief. Met dezelfde kwaliteit en persoonlijke aandacht die je gewend bent van onze fysieke trainingen.

Vragen

Wil je meer weten over de mogelijkheden om via Dialogue online kennis en vaardigheden op te doen? Wij zijn zoals altijd bereikbaar via 035 – 541 18 44. Of stuur een e-mail naar info@dialoguebv.nl