Een family mediator helpt u respectvol
samen te scheiden

Family mediation

Komt een omgangsregeling of een ouderschapsplan moeizaam tot stand? Is er sprake van een familie conflict? Zijn er problemen binnen een nieuw samengesteld gezin? Speelt er partnerproblematiek?
Onze vakgroep Family mediation werkt in duo-mediation (zonder meerkosten). Dit betekent dat twee gespecialiseerde MfN-mediators de onderliggende problematiek begeleiden tot oplossingen op maat. De mediators combineren hun ruime ervaring op het gebied van conflicthantering met juridische én psychologische (gedragskundige) kennis. Dit gebeurt in een professionele setting waar de sfeer veilig is en waar de ambiance uitnodigt tot een goed gesprek.

Hoe werken onze mediators

De mediators stellen vragen, luisteren, observeren en gaan na welke conflicthanteringspatronen zij waarnemen en geven hier feedback op. Ook wordt er met tussentijdse opdrachten gewerkt. Alles op basis van maatwerk. Het uiteindelijke doel is dat wij weer afscheid nemen en partijen met gezamenlijke afspraken verder kunnen, ook op het gebied van hun onderlinge communicatie.

Wie zijn wij?

Onze vakgroep Family mediation bestaat uit de volgende mediators:

  • Wendy Pekelharing: coach-mediator met een achtergrond in de familierecht advocatuur. Wendy is als omgangsmediator verbonden aan de Rechtbank Midden-Nederland. Wendy is tevens docent in de Specialisatieopleiding Familiemediation.
  • Elodie Carmiggelt: psycholoog-mediator met specifieke gedragskundige expertise. Elodie is tevens docent op het gebied van communicatie en conflicthantering.
  • Ellen van Gestel: een zeer ervaren familiemediator, ook specifiek op het gebied van omgangsmediation. Ellen is tevens docent in de mediationopleiding.
  • Lot van der Heijden: een zeer ervaren mediator en MfN-assessor met een achtergrond in de advocatuur op het gebied van het personen- en familierecht. Lot is tevens trainer in diverse mediationopleidingen (zowel basis als gespecialiseerd).

Waar doen wij dit?

Wij bieden een professionele, sfeervolle setting in één van onze panden in Bussum en wij kunnen bovendien, in samenspraak met u, ook elders in het land een passende locatie voor u verzorgen.

Vragen of contact

Indien u graag persoonlijk contact wilt met onze vakgroep Family mediation, kunt u bellen met Wendy Pekelharing op tel: 035-5411844 of mailen naar wpekelharing@dialoguebv.nl.

Wendy Pekelharing
Functie: Opleidingsmanager

Dialoog, op weg naar verbinding.