Gratis coach- en reflectiegesprekken voor zorgprofessionals

Jij zet al je energie en kennis in om alle zieke mensen te helpen. Je loopt de benen uit je lijf, draait extra lange diensten en hebt geen zicht op verlof. Je wordt elke dag overspoeld met een golf van nieuwe patiënten waardoor de emotionele belasting extra hoog is. Je moet zwaarwegende keuzes op onbekend terrein maken rondom patiënten, medicatie, voorschriften of voorraden. En ook thuis moet je gewoon door. 

Jij houdt onze samenleving overeind. Wij bij Dialogue zijn je daar zeer dankbaar voor. We hebben veel respect voor het werk dat je doet.

Een helpende hand voor jou

Dank en respect zijn echter niet genoeg. Je verdient, juist nu, ook zelf een helpende hand. Want wie zorgt er voor jou? Je hebt vanwege de dagelijkse hectiek nauwelijks tijd om op adem te komen en te analyseren, je hebt geen tijd voor reflectie om betekenis te geven aan wat je allemaal overkomt.

Met iemand praten, reflecteren en spiegelen kan je helpen om onder deze omstandigheden toch grip te houden. Het helpt om met elkaar een goed gesprek te voeren, een dialoog. Waarbij er oog en oor is voor jouw zorgen en problemen. Dus daarmee willen wij jou helpen: Praten. Stoom afblazen. Een luisterend oor. Een warm voedend gesprek. Je angsten, verdriet of boosheid kunnen uiten. Woorden geven aan onzekerheid over de situatie en je toekomst en die van anderen. Tijd nemen om te beseffen wat er van binnen bij je aan de hand is.

Wij zijn er voor jou

Mocht je behoefte hebben aan zo’n gesprek, dan zijn wij er voor jou! Dialogue biedt alle zorgprofessionals nu gratis coach- en reflectiegesprekken. Onze coaches hebben veel ervaring op het gebied van:

  • Stressbehendigheid
  • Omgaan met conflictsituaties
  • Samenwerkingsproblematiek
  • Verstoorde communicatie

En ze staan nu geheel belangeloos klaar voor jou.

Interesse?

Wil je met één van onze coaches een telefoon- of videogesprek voeren? We zijn er iedere dinsdag- en donderdagmiddag tussen 14.30 en 17.30 uur voor je via telefoonnummer 035-541 18 44. Daarvoor hoef je van tevoren geen afspraak te maken.

Plan je het gesprek liever op een ander moment in, dan kun je via onderstaand formulier je contactgegevens achterlaten. Wij zullen dan rechtstreeks met je schakelen om een goed moment met je af te stemmen.

Als zorgprofessional kun je zo vaak van deze mogelijk gebruikmaken als je wilt, geheel kosteloos. Want alleen samen kunnen we dit virus verslaan. Het goede doen is er voor elkaar te zijn. Doen wat in ieders vermogen ligt. En dit is onze manier om jou te helpen.

Aanvragen coach- of reflectiegesprek voor zorgprofessionals

Monique van de Griendt
Functie: CoachDirecteurMediator

Echt met elkaar praten en naar elkaar luisteren, brengt mensen en organisaties verder.