Vaak kan een conflict worden opgelost
door 1 partij te coachen

Conflictcoaching

Lost u liever een conflict zelf op, maar heeft u behoefte aan een deskundige en ervaren sparringpartner? Of wilt u in het algemeen conflictvaardiger worden? Dan kan sparren met een conflictcoach een extra steun voor u zijn.

Conflictcoaching bij Dialogue

Een Dialogue conflictcoach bekijkt samen met u welke invloed u heeft op het conflict. Wat is uw stijl, en welk effect heeft dat op de andere partij? Samen maken we een conflictanalyse waardoor u een beter inzicht krijgt in de spelers van het conflict en het krachtenveld. Daarnaast traint u in vaardigheden zodat u gewenste effecten kunt bewerkstelligen en het conflict een positieve kant op kunt sturen.

We bespreken natuurlijk ook het gewenste resultaat en we bekijken hoe we dat het beste kunnen bereiken. We kunnen u ook bijstaan in de gesprekken met de andere partij.

Mediation

Mocht u nog twijfelen of u zelf leidend wilt zijn bij het vinden van een oplossing? Overweeg dan of mediation door een Dialogue professional een goed alternatief is. Doe de mediation check om te kijken of mediation de geschikte oplossing is. Hier vindt u onze ervaren mediators.

Bel voor een vrijblijvend gesprek over uw conflict met Kim Richel (krichel@dialoguebv.nl) of Joost Maassen (jmaassen@dialoguebv.nl), tel. 035 541 18 44.

Joost Maassen
Functie: CoachConsultantMediatorTrainer

I have made a ceaseless effort not to ridicule, not to bewail, not to scorn human actions, but to understand them.
– Baruch Spinoza –