Een eigen academy draagt bij
aan uw bedrijfscultuur

Academy of opleidingshuis opzetten

In organisaties van professionals zijn de mensen het kapitaal. Het is daarom belangrijk dat zij goed worden opgeleid en worden begeleid. Met een eigen academy en opleidingshuis kan uw organisatie meer rendement uit uw opleidingen halen. Een coherent opleidingsprogramma met een heldere rode lijn en interactie tussen programmaonderdelen versterkt het rendement van uw ontwikkelingsactiviteiten. Ook draagt het bij aan het bereiken van de doelstellingen van uw organisatie. Met een eigen academy bouwt u aan een lerende organisatie en aan uw bedrijfscultuur. En een eigen academy is een aantrekkelijk wervingsinstrument op de arbeidsmarkt.

Advies en begeleiding voor uw opleidingshuis

Wij kunnen u adviseren en begeleiden bij het opzetten of herinrichten van uw opleidingshuis of academy. Wij doen dat door middel van de volgende stappen:

  1. Analyse opleidingsbehoefte
  2. Ontwerpen opleidingshuis
  3. Organiseren en inrichten van de academy
  4. Ontwikkelen van de content van de academy
  5. Uitvoeren
  6. Jaarlijks beheer en onderhoud

Wilt u een eigen opleidingshuis of academy opzetten of opnieuw inrichten om uw organisatiedoelen te kunnen realiseren, neem dan contact op met Bart Smits, bsmits@dialoguebv.nl, of Monique van de Griendt, mvdgriendt@dialoguebv.nl of bel naar 035-541 18 44.

Bart Smits
Functie: Senior opleidingsmanager

Doe het professioneel, pro-actief, persoonlijk, positief en met passie, of doe het niet!