Een management development programma is een
belangrijk instrument voor organisatieontwikkeling.

Management development

Management development programma’s ontwikkelen wij in nauwe samenwerking met onze cliënten. Uw organisatie en uw mensen zijn uniek. En hun ontwikkeling ook.

In onze management development programma’s koppelen wij de professionele en persoonlijke ontwikkeling van uw professionals en leidinggevenden aan de strategische doelstelling van uw organisatie.

Wij brengen in kaart welke thema’s in uw organisatie spelen en ontwikkelen een management development programma voor u op maat, waarbij we in ieder geval werken op drie gebieden:

  • Kennisoverdracht (kennis uit de organisatie, kennis van beproefde managementtheorieën);
  • Vaardighedenontwikkeling;
  • Persoonlijke ontwikkeling.

Creatieve werkvormen voor Management Development programma’s

En ook niet onbelangrijk: een Dialogue management development programma is naast nuttig ook een zeer inspirerende belevenis. Wij geloven dat leren en ontwikkelen leuk moet zijn. We zetten daarom een breed scala aan interactieve werk- en leervormen in, waaronder collectieve bijeenkomsten, individuele coaching, (360 graden) feedback en online leren. Daarnaast delen we graag onze kennis, organiseren we rollenspellen door te oefenen met acteurs, behandelen we echte cases, doen we praktijkopdrachten en intervisie. Ook is vaak een belangrijk onderdeel van onze management development programma’s: het ontwikkelen van emotionele intelligentie. Dit is een greep uit onze verschillende creatieve werkvormen.

Wilt u weten hoe een op maat gemaakt Dialogue management development programma er voor uw organisatie uit kan zien? Neem dan contact op met Anne Geertsema, e-mail ageertsema@dialoguebv.nl of Monique van de Griendt, e-mail mvdgriendt@dialoguebv.nl. U kunt natuurlijk ook bellen: 035-541 18 44.

Kijk ook eens op onze pagina met onze coaches voor een idee van wie we zijn.

Monique van de Griendt
Functie: CoachDirecteurMediator

Echt met elkaar praten en naar elkaar luisteren, brengt mensen en organisaties verder.