Programmamanager en trainer bij Dialogue Legal

Dialogue_Banner_MR_Rectangle_V1_edited

Heb jij ervaring in de juridische sector als advocaat? Word jij enthousiast van het ontwikkelen van de beste programma’s voor de juridische sector? En ben jij een geboren trainer en verbinder? Dan zijn we op zoek naar jou!


Wat ga je doen?

Als programmamanager bij Dialogue ontwikkel je inspirerende, uitdagende programma’s voor de juridische wereld. Dat doe je natuurlijk op basis van jouw eigen ervaring en die van collega-advocaten, notarissen en bedrijfsjuristen uit je netwerk, met wie je regelmatig contact onderhoudt. Je volgt de ontwikkeling van het vak op de voet en bent altijd met mensen uit het veld in gesprek. Zo weet je wat er speelt, signaleer je kansen, en zet je onze programma’s op ondernemende wijze uit in de markt met behulp van inhoudelijke programma’s en events. En vanzelfsprekend ben je als trainer ook verantwoordelijk voor het geven van trainingen.


Wie zijn wij?

Dialogue is dé opleider voor advocaten, notarissen en bedrijfsjuristen op het gebied van soft skills, leiderschap en samenwerken. Met een gedreven team zetten wij ons dagelijks in om het beste uit professionals naar boven te halen. Zo dragen we bij aan de ontwikkeling van een duurzame en ethische juridische sector. Dat doen we op onze kenmerkende manier: praktisch, inspirerend én uitdagend.

 

Door onze jarenlange kennis van de branche zijn wij in staat om ons in te leven in de uitdagingen van juridische organisaties. Wij bieden een inspirerend aanbod voor professionals in iedere fase van hun loopbaan. Zo verzorgen we (samen met CPO) de Beroepsopleiding Advocaten, en hebben wij trainingen en opleidingen die passen bij elke volgende stap op het juridische carrière pad.

 

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar talentvolle en ervaren advocaten die echt impact willen maken. Ben jij toe aan een carrière switch maar wil je wel betrokken blijven bij de juridische sector? Wil je je ervaring inzetten voor het ontwikkelen van de vaardigheden van je vakgenoten? Dan gaan we graag met je in dialoog.


Wat vragen we van jou?

  • Je hebt 4-7 jaar werkervaring als advocaat
  • Je bent gemotiveerd om bij te dragen aan de ontwikkeling van een duurzame juridische sector
  • Je bent creatief en vindt het leuk om uitdagende en inspirerende programma’s te ontwikkelen
  • Je hebt een passie voor het trainen van vakgenoten en weet te verbinden en samen te werken
  • Je bent ondernemend, zelf startend, en durft je omgeving uit te dagen
  • Je kunt onze klanten inspireren en uitdagen op nieuwe vraagstukken en thema’s
  • Je houdt van tempo en bent een echte aanpakker


Wat kun je van ons verwachten?

 • Enthousiaste collega’s met wie je met plezier samenwerkt
 • Een omgeving waar aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Werk dat ertoe doet: wij willen samen een bijdrage leveren aan een gezonde juridische sector met ethisch besef en leiderschap
 • Een organisatie waarvoor niet alleen commercieel succes, maar ook maatschappelijke impact een belangrijke drijfveer is. Dialogue is daarom trots een B Corp-gecertificeerde organisatie te zijn
 • Een inspirerend nieuw kantoor in het centrum van Bussum

 

Herken jij je in dit profiel en wil je solliciteren?

Wat leuk! Stuur je CV en motivatie naar onze HR Medewerker Melissa Voogd: mvoogd@dialoguebv.nl.

Sollicitatieprocedure

Na de eerste gespreksronde met een van onze Opleidingsmanagers en Melissa, vindt een tweede gesprek plaats andere directe collega’s. Daarna hoor je van ons of we graag de samenwerking met elkaar aan gaan.

  

 

 

B Corp voor duurzaamheid

Bij Dialogue vinden we de impact die ons bedrijf heeft op de maatschappij, het milieu en mensen heel belangrijk; niet alles draait om financiële resultaten. Bij alles wat we doen willen we rekening houden met duurzaamheid. Daarom hebben wij ons aangesloten bij de wereldwijde B Corporations community en zijn wij sinds april van dit jaar een B Corp gecertificeerde onderneming.

 

Ook geloven wij in de kracht van diversiteit. Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons nog duurzamer verbinden met onze klanten. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.