Marketing en Communicatie Specialist

Ben jij een commerciële marketeer die precies weet wat er op digitaal vlak speelt? En bezit je daarnaast een flinke dosis creativiteit en pro-activiteit? Dan zoeken we jou!

Om onze groei succesvol te laten verlopen zijn wij op zoek naar een Marketing & Communicatie Specialist, met een achtergrond in content, social en/of digital (bij voorkeur Hubspot). Je zal onderdeel uitmaken van het compacte en enthousiaste team van vier collega’s en veel contact hebben met alle andere collega’s van de verschillende teams. Je rapporteert aan de Teamlead Marketing.


Wat ga je doen?

 • Je bent samen met het team verantwoordelijk voor een succesvolle executie van de ingezette marketingstrategie;

 • Je bent samen met het team verantwoordelijk voor de transitie naar meer data gedreven marketing. De CRM-implementatie en website optimalisatie staat hoog op de agenda (Hubspot CRM en website);

 • Werken met onze marketing middelenmix die bestaat uit een rijk pallet aan middelen, o.a.: Direct mail, Inbound Marketing, social, SEO en SEA, video (in eigen studio), podcasts, nieuwsbrieven en evenementen;

 • Overzicht houden over alle interne en externe communicatie en zorgen dat deze in overeenstemming zijn met de Dialogue waarden of de waarden van de Beroepsopleiding Advocaten;


Wie zijn wij?

Dialogue is hét bureau voor ontwikkeling van talent binnen organisaties. Met advies, training, coaching en mediation ondersteunt Dialogue organisaties in hun organisatieontwikkeling, teams in hun teamprocessen en individuele mensen in hun persoonlijke groei. We zijn ervan overtuigd dat je in verbinding altijd verder komt. Met een team van gedreven consultants en trainers helpen wij mensen, teams en organisaties met hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast verzorgen wij samen met CPO (onderdeel van de Radboud Universiteit te Nijmegen) de Beroepsopleiding Advocaten. Dialogue heeft ongeveer 30 mensen in vaste dienst en werkt samen met een team van meer dan 200 professionals vanuit een prachtig nieuw kantoorpand in Bussum. In tijden van corona werken nu ook veel mensen vanuit huis.


Wat vragen we van jou?

 Je hebt een HBO/Academisch denk- en werkniveau;
  • Je hebt commercieel inzicht en bent klantgericht;

  • Je bent pro-actief;

  • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring op het gebied van digitale marketing, CRM, content, social en direct mail;

  • Je bent communicatief en sociaal vaardig en je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden;

  • Je herkent jezelf in de kernwaarden van Dialogue: inspirerend, inlevend, uitdagend en praktisch


Wat kun je van ons verwachten?

Je krijgt een veelzijdige en verantwoordelijke baan, die veel van je vraagt maar je tegelijkertijd ook veel biedt. Dialogue is een open organisatie waar veel ruimte is voor je creativiteit en eigen inbreng. Hard werken én plezier maken is ons motto. Ook kun je aan je eigen ontwikkeling werken: als medewerker mag je aan onze eigen opleidingen en trainingen deelnemen. Uiteraard bieden wij je een salaris dat past bij deze functie.

 

Herken jij je in dit profiel en wil je solliciteren?

Wat leuk! Stuur je CV en motivatie naar onze HR-medewerker Melissa Voogd: mvoogd@dialoguebv.nl. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Harry de Haas, interim Teamlead Marketing & Communicatie (hdhaas@dialoguebv.nl). 

B Corp voor duurzaamheid

Bij Dialogue vinden we de impact die ons bedrijf heeft op de maatschappij, het milieu en de mensen heel belangrijk; niet alles draait om financiële resultaten. Bij alles wat we doen willen we rekening houden met duurzaamheid, diversiteit en inclusiviteit. Daarom hebben wij ons aangesloten bij de wereldwijde B Corporations community en zijn wij sinds april 2019 een B Corp gecertificeerde onderneming. Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons nog duurzamer verbinden met onze klanten. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.