Consultant en Mediator bij Dialogue Conflictmanagement & Leiderschap

vacature_afbeelding_consultant_mediator

Dialogue is op zoek naar een ondernemende, creatieve en enthousiaste consultant / mediator binnen het Team Conflictmanagement en Leiderschap.

Je ontwikkelt en verzorgt maatwerkprogramma’s op het gebied van samenwerken, conflicthantering en leiderschap. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor mediation trajecten.


Wie zijn wij?

Dialogue is hét bureau op het gebied van persoonlijke vaardigheden, samenwerken, conflictmanagement en leiderschap. Wij werken vanuit de overtuiging dat je in verbinding altijd verder komt. Met advies, training, coaching en mediation helpen wij organisaties in hun organisatieontwikkeling, teams in hun teamprocessen en individuele mensen in hun persoonlijke groei.  Dialogue heeft ongeveer 40 mensen in vaste dienst en werkt samen met ca. 200 professionals.

 

Team Conflictmanagement en Leiderschap helpt organisaties en mensen om vaardiger en effectief met conflicten om te gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat je in verbinding verder komt en dat aandacht voor conflictmanagement organisaties en mensen succesvoller en gezonder maakt. Wij ontwikkelen en verzorgen maatwerkprogramma’s op het gebied van samenwerken, conflicthantering en leiderschap. Daarnaast bieden wij bemiddeling/mediation en coaching. Het team bestaat uit bevlogen professionals die altijd voor kwaliteit gaan en werken als consultant, trainer, mediator en/of coach. Ons team werkt ook samen met externe professionals en beschikt over eigen organisatorisch support. We werken voor allerlei organisatie en vooral binnen de overheid, zorg, onderwijs en het bedrijfsleven.  Wij merken dat de vraag naar ons aanbod alleen maar sterker wordt en wij hebben de ambitie om nog meer mensen en organisaties te helpen.

 

Wie ben jij?

Je bent net als wij ervan overtuigd dat je in verbinding verder komt en dat conflictvaardige mensen en organisaties succesvoller en gezonder zijn. Je hebt affiniteit met mediation en vaardigheidstraining. En daarnaast: 

 

  • Een afgeronde HBO of WO studie 
  • MfN-Registermediator 
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als consultant / mediator 
  • Ervaring in ons werkveld

Wat kun je van ons verwachten?

  • Enthousiaste, bevlogen collega’s met wie je met plezier samenwerkt;
  • Een omgeving waar aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling met de mogelijkheid om zelf Dialogue trainingen te volgen;
  • Een organisatie waarvoor niet alleen commercieel succes, maar ook maatschappelijke impact een belangrijke drijfveer is. Dialogue is daarom trots een B Corp-gecertificeerde organisatie te zijn
  • Een inspirerend nieuw kantoor in het centrum van Bussum

 

Herken jij je in dit profiel en wil je solliciteren?

Wat leuk! Stuur je CV en motivatie naar onze HR Medewerker Melissa Voogd mvoogd@dialoguebv.nl. Mocht je nog aanvullende vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met Ellen van Gestel.

Sollicitatieprocedure

Na de eerste gespreksronde met de Teamlead Ellen en Melissa Voogd, vindt een tweede gesprek plaats andere directe collega’s. Aansluitend is er nog een laatste gesprek met de directie. De inzet van een assessment is optioneel. Daarna volgt de beslissing en het arbeidsvoorwaardengesprek.

  

 

 

B Corp voor duurzaamheid

Bij Dialogue vinden we de impact die ons bedrijf heeft op de maatschappij, het milieu en mensen heel belangrijk; niet alles draait om financiële resultaten. Bij alles wat we doen willen we rekening houden met duurzaamheid. Daarom hebben wij ons aangesloten bij de wereldwijde B Corporations community en zijn wij sinds april van dit jaar een B Corp-gecertificeerde onderneming. Dialogue staat voor inclusief werkgeverschap en streeft ernaar een afspiegeling van de samenleving te zijn.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.