Commercieel Programmamanager bij Dialogue Conflictmanagement & Leiderschap

vacature_afbeelding_commercieel_programmamanager

Dialogue is op zoek naar een ondernemende, creatieve en commerciële Programma Manager binnen het Team Conflictmanagement en Leiderschap.

 

In deze functie speel jij een belangrijke rol om samen met het team het succes te bepalen. Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden van optimale verbinding met en het uitbouwen van het werk voor bestaande relaties, acquireren van nieuw klanten en voor het het aanbod en de coördinatie van (maatwerk)programma’s.


Wie zijn wij?

Dialogue is hét bureau op het gebied van persoonlijke vaardigheden, samenwerken, conflictmanagement en leiderschap. Wij werken vanuit de overtuiging dat je in verbinding altijd verder komt. Met advies, training, coaching en mediation helpen wij organisaties in hun organisatieontwikkeling, teams in hun teamprocessen en individuele mensen in hun persoonlijke groei.  Dialogue heeft ongeveer 40 mensen in vaste dienst en werkt samen met ca. 200 professionals.

 

Team Conflictmanagement en Leiderschap helpt organisaties en mensen om vaardiger en effectief met conflicten om te gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat je in verbinding verder komt en dat aandacht voor conflictmanagement organisaties en mensen succesvoller en gezonder maakt. Wij ontwikkelen en verzorgen maatwerkprogramma’s op het gebied van samenwerken, conflicthantering en leiderschap. Daarnaast bieden wij bemiddeling/mediation en coaching. Het team bestaat uit bevlogen professionals die altijd voor kwaliteit gaan en werken als consultant, trainer, mediator en/of coach. Ons team werkt ook samen met externe professionals en beschikt over eigen organisatorisch support. We werken voor allerlei organisatie en vooral binnen de overheid, zorg, onderwijs en het bedrijfsleven.  Wij merken dat de vraag naar ons aanbod alleen maar sterker wordt en wij hebben de ambitie om nog meer mensen en organisaties te helpen.

 

Wie ben jij?

Je bent net als wij ervan overtuigd dat je in verbinding verder komt en dat conflictvaardige mensen en organisaties succesvoller en gezonder zijn. Je hebt affiniteit met mediation en vaardigheidstraining. We werken nauw met elkaar samen en als team versterken we elkaar. Je houdt van eigenaarschap en voelt je prettig bij de eindverantwoordelijkheid voor de impact en de commerciële resultaten.

Je weet in gesprek met onze (potentiële) klanten uitstekend verbinding te maken en je kunt je vanuit jouw eigen achtergrond en ervaring goed verplaatsen in de  belevingswereld en behoeften van onze klant. Vanuit oprechte betrokkenheid en belangstelling weet je samen met de klant helder te krijgen waar de (hulp)vraag ligt en kun je tot een passend maatwerk aanbod komen.

Daarnaast vragen we:

  • Een afgeronde HBO of WO studie 
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring in ons werkveld
  • Aantoonbare ervaring in een commerciële rol
  •  


Wat kun je van ons verwachten?

  • Enthousiaste collega’s met wie je met plezier samenwerkt
  • Een omgeving waar aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Werk dat ertoe doet: wij willen samen een bijdrage leveren aan een gezonde juridische sector met ethisch besef en leiderschap
  • Een organisatie waarvoor niet alleen commercieel succes, maar ook maatschappelijke impact een belangrijke drijfveer is. Dialogue is daarom trots een B Corp-gecertificeerde organisatie te zijn
  • Een inspirerend nieuw kantoor in het centrum van Bussum

 

Herken jij je in dit profiel en wil je solliciteren?

Wat leuk! Stuur je CV en motivatie naar onze HR Medewerker Melissa Voogd mvoogd@dialoguebv.nl. Je kunt tot en met 1 oktober 2021 reageren op de vacature. Mocht je nog aanvullende vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met Ellen van Gestel.

Sollicitatieprocedure

Na de eerste gespreksronde met de Team lead Ellen en Melissa Voogd, vindt een tweede gesprek plaats andere directe collega’s. Aansluitend is er nog een laatste gesprek met de directie. De inzet van een assessment is optioneel. Daarna volgt de beslissing en het arbeidsvoorwaardengesprek.

  

 

 

B Corp voor duurzaamheid

Bij Dialogue vinden we de impact die ons bedrijf heeft op de maatschappij, het milieu en mensen heel belangrijk; niet alles draait om financiële resultaten. Bij alles wat we doen willen we rekening houden met duurzaamheid. Daarom hebben wij ons aangesloten bij de wereldwijde B Corporations community en zijn wij sinds april van dit jaar een B Corp-gecertificeerde onderneming. Dialogue staat voor inclusief werkgeverschap en streeft ernaar een afspiegeling van de samenleving te zijn.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.