Update Coronamaatregelen

Op dinsdag 13 oktober 2020 heeft de regering nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Gelukkig kunnen trainingen op locatie met maximaal 30 personen blijven plaatsvinden, met inachtneming van de maatregelen. Ook face-to-face coachings, mediation en intervisiebijeenkomsten blijven mogelijk. Bekijk ons volledige trainingsaanbod.

Ook online

Wil je toch liever via videoverbinding contact met ons? Dat kan! Ook voor online coaching, mediation en intervisie kun je bij ons terecht. En onze meest populaire trainingen, workshops en opleidingen blijven we gewoon online aanbieden.

1,5 meter protocol

Bij Dialogue doen we er alles aan om op de trainingslocatie een verantwoorde, veilige en ontspannen leeromgeving te creëren. Zowel voor deelnemers als voor trainers. Daarom hebben we een 1,5 m. protocol opgesteld waarin we (in overeenstemming met de actuele adviezen van het RIVM) maat- en gedragsregels hebben vastgelegd.

Wij gaan ervanuit dat, ook na een mogelijke versoepeling van de maatregelen, een onderlinge afstand van 1,5 meter het ‘nieuwe normaal’ zal zijn. Onze trainingen blijven ook in de toekomst met maximaal 10 deelnemers kleinschalig, waardoor het naleven van deze gedragsregel relatief makkelijk te realiseren is.

Social distance

Bijna al onze trainingen vinden plaats op onze locatie aan de Nieuwe Spiegelstraat 11 in Bussum. Deze locatie is door de grote hoeveelheid ruimte al ‘social distance proof’. Voor onze andere trainingslocaties garanderen wij een tafelopstelling waar deelnemers en trainers op een minimale afstand van 1,5 meter van elkaar zitten.

Uiteraard hanteren wij daarnaast strikte maatregelen om jouw veiligheid en die van onze medewerkers te waarborgen:

  • Iedereen desinfecteert zijn handen bij binnenkomst.
  • We hanteren kleine groepen, zodat er 1,5 meter afstand is tussen alle deelnemers.
  • Onze trainingsruimtes zijn 30 minuten voor aanvang al open, zodat onze hosts alle deelnemers gespreid op 1,5 meter afstand kunnen laten plaatsnemen.
  • De lunch is per persoon verpakt.
  • We desinfecteren oppervlakten zoals trapleuningen en deurklinken frequent gedurende de dag.
  • We hebben een uitstekend ventilatiesysteem.

Aanvullend zullen onze hosts gedurende de trainingsdag de nodige maatregelen treffen om de training tot een veilige én zeker ook waardevolle dag te maken.

Hygiëne

Op al onze trainingslocaties is er extra aandacht voor hygiëne. Tafels, stoelen en hulpmiddelen worden voor en na iedere training zorgvuldig schoongemaakt. Deurkrukken en wc’s worden gedurende een trainingsdag meerde keren gedesinfecteerd en in de trainingsruimte en op de wc’s zijn handdesinfectiemiddelen beschikbaar.

Lunch

Tot een eventuele versoepeling van de maatregelen serveren wij de lunch in pakketten die wij rechtstreeks van de cateraar ontvangen. Zo kun je bijvoorbeeld je lunch tijdens een wandeling op gepaste afstand van elkaar opeten.

Aangepaste annuleringsvoorwaarden

Ben je ziek of heb je verkoudheidsklachten, kom dan niet naar de training. Moet je je deelname kort voor de training afzeggen, dan hoef je geen annuleringskosten te betalen. Het reeds betaalde lesgeld mag je inzetten voor dezelfde training op een latere datum of voor een andere training uit ons aanbod.

Vragen

Heb je vragen over ons protocol of over hoe we omgaan met de maatregelen met betrekking tot het coronavirus? Neem dan gerust contact met ons op.