Trainingen

Algemene informatie

  • Prijs: € 695
  • Accreditatie:

Startdata

  • 6 oktober 2022 (Utrecht)

Persoonlijke effectiviteit

Professionals zoals juristen en mediators zijn werkzaam in een dynamische omgeving waarin van alle kanten druk op hen wordt uitgeoefend. Dagelijks heeft u te maken met veeleisende cliënten, toenemende concurrentie en een toenemende werkdruk. Uw succes als professional wordt natuurlijk bepaald door uw vakkennis. Maar voor een nog groter deel wordt uw succes bepaald door communicatieve vaardigheden, het kunnen omgaan met conflicten en ondermijnend gedrag, inlevingsvermogen, het respecteren en inspireren van anderen en natuurlijke autoriteit. Heeft u zicht op uw eigen kwaliteiten en valkuilen?

Programma

In de training Persoonlijke effectiviteit gaat u aan de slag met de volgende vragen: wat zijn mijn sterke kanten en wat zijn mijn valkuilen? Hoe kan ik meer uit mijzelf halen en welke vaardigheden moet ik daarvoor ontwikkelen? Ook stressmanagement en conflicthantering krijgen aandacht.

Doelstelling

Na afloop van de training Persoonlijke effectiviteit heeft u uw zelfkennis en persoonlijke ontwikkeling vergroot en bent u zich bewust van uw valkuilen én uw persoonlijke kwaliteiten. Daarnaast weet u ingesleten patronen te doorbreken zodat u uw doelen kunt realiseren. U heeft tot slot uw kennis verrijkt op het gebied van stressmanagement en conflicthantering.

Kracht van onze training

• Kleine groepen met veel persoonlijke aandacht • Zeer ervaren trainers/coaches • Interactieve werkvormen

PO-punten

PO-punten op individuele aanvraag mogelijk.