Trainingen

Algemene informatie

  • Prijs: € 295
  • Accreditatie: PO 3

Startdata

  • 2 november 2021 (13.30 - 17.00)

Online workshop onderhandelen voor vrouwen

Heb ik dat nodig? Zoveel valt er toch niet te onderhandelen voor mij. Dat staat toch al vast? In de diversiteit van de verschillende functies die er bestaan, zijn vele vrouwen zeer bedreven in het onderhandelen, ook binnen de juridische sector. Zodra het echter aankomt op de eigen carrière, een plek binnen de sectie of met betrekking tot nevenwerkzaamheden, dan valt er voor vrouwen nog een wereld te winnen. Als vrouwelijke juridische professional ben je vaak (onbewust) aan het onderhandelen met opdrachtgevers, leidinggevenden, wederpartijen, cliënten en collega’s. Hoe kan je nu je eigen doelen hierbij bereiken zonder als lastig, negatief of ‘kreng’ gezien te worden?

Onderwerpen

De interactieve online workshop Onderhandelen voor vrouwen is zeer praktijkgericht en geeft je inzichten en praktische handvatten om je eigen doelen tijdens onderhandelingen te bereiken. De volgende onderwerpen komen hierbij aan bod: • Tips & trics uit de (Harvard) onderhandelingstheorie • Herkennen van onderhandelingssituaties • Inschatten van je ‘tegenstander’ • Hanteren lastige personen en situaties

Resultaat

Na afloop van de workshop ken je je persoonlijke valkuilen op onderhandelingsgebied, zoek je in je onderhandelingen zo veel mogelijk naar oplossingen voor alle partijen en weet je goed te anticiperen op je tegenstanders en op lastige situaties.

Trainer

De trainer van de online workshop Onderhandelen voor vrouwen is Christ’l Dullaert. Christ’l is eigenaar van Le Tableau, een uitzendbureau voor advocaten en notarissen. Daarnaast is ze een ervaren (internationaal) onderhandelingstrainer. Christ’l was advocaat en bedrijfsjurist en aansluitend was zij directeur van het ADR Instituut, een mediationopleiding voor ervaren juristen. Uit die periode dateert haar kennismaking met de Harvard Law School waar zij langdurig mee samenwerkte en namens hen mocht zij ook trainer zijn gedurende een meerjarig verblijf in New York. Christ’l zorgt voor een levendige workshop waar ook gelachen mag worden. En zoals zij zegt ‘in het beroerdste geval heb je een leuke middag met veel plezier. Maar ik denk eerder dat de deelnemers leren waar hun valkuilen zitten en dat ze daar na deze workshop niet meer in vallen.’ Naast de beschreven werkzaamheden is Christ’l auteur van diverse managementboeken (onder andere De pro- actieve patroon en Yoga in je Toga) en schreef zij ruim 10 jaar columns voor Advocatie. Tegenwoordig schrijft zij columns niet alleen voor de juridische wereld, maar ook voor Santiago-gangers. En er ligt een roman op de plank dat najaar 2021 zal verschijnen. En dat gaat – hoe kan het anders- over een vrouwelijke advocaat.