Opoen t
gespreksleider-intervisie-opleiding-2-daags

Als je de basis Mediationopleiding succesvol hebt afgerond en officieel geregistreerd wilt worden als MfN-registermediator, dan moet je o.a. slagen voor het assessment. Bij Dialogue kun je een video-assessment afleggen. Daarbij krijg je persoonlijke begeleiding van een van onze trainers

Over het video-assessment

Het voordeel van een video-assessment is dat je in een prettige omgeving, met voor jou vertrouwde mensen, optimaal kunt presenteren. Ook de mogelijkheid van een herkansing is een voordeel. Als je assessment niet naar uw wens is verlopen, bieden wij je de gelegenheid om je assessment direct te herkansen in een nieuwe casus. Het video-assessment van Dialogue voldoet aan alle door Intop (examenbureau MfN) gestelde eisen. Wij begeleiden je in dit traject graag, waardoor jij je helemaal kunt richten op je presentatie. Profiteer van de kennis en kunde die wij in huis hebben! Alumni van onze mediationopleiding betalen slechts € 1.075,-. Deze kosten zijn exclusief BTW en exclusief beoordelingskosten van Intop ad € 621,49 ex BTW). Trainers Je werkt in dit traject met een van onze trainers. Al onze trainers zijn professioneel, vakkundig en bevlogen. Ze zijn gedreven om jou een zo goed mogelijk assessment te laten afleggen. Onze trainers zijn tevens mediator en deze combinatie maakt jouw begeleiding zeer effectief. Intop zet bij de beoordeling van assessments twee assessoren in: een (onafhankelijke) hoofdassessor en een secondant (instituuts)assessor. Wij hebben instituutsassessoren in huis en je kunt zelf aangeven of je wil dat onze instituutsassessor jouw opname mee beoordeelt.

Resultaat

Na afloop van het video-assessment heb je een video-opname die aan de door Intop gestelde eisen voldoet. Deze kun je inzenden ter beoordeling.

Voor wie

Het video-assessment is bedoeld voor iedereen die de basis Mediationopleiding succesvol heeft afgerond en officieel geregistreerd wil worden als MfN-registermediator. Vanaf het moment dat je de basisopleiding hebt afgerond heb je twee jaar de tijd om voor zowel het theorie-examen als het assessment te slagen, een VOG aan te vragen en je te laten registreren bij de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM).

Programma

Voorafgaand aan de opname ontvang je enkele opdrachten, zodat je je optimaal kunt voorbereiden. Je kunt kiezen uit een arbeids-, familie-, buren- of zakelijk conflict. De trainer weet wat jij moet laten zien tijdens het assessment en traint je hierin. Onze begeleiding bestaat uit: • Persoonlijke coaching van een trainer (op basis van het competentieprofiel van Hugo Prein en de gedragscriteria die gelden voor het assessment) • Twee professionele trainingsacteurs • Technische faciliteiten die voldoen aan de eisen van Intop • Mogelijkheid om te herkansen • De professionele digitale video-opname die je zelf kunt insturen naar Intop Een paar dagen na het assessment ontvang je de video-opname. Je beslist vervolgens zelf of je deze opname instuurt naar Intop ter beoordeling en draagt zelf zorg voor de verzending. Data en locatie Het video-assessment wordt afgenomen op ons moderne en goed uitgeruste kantoor in Bussum. De datum wordt in overleg met jou en de trainer ingepland.

Kort samengevat

  • 1-dagdeel
  • PE 3
  • Minimaal HBO
  • 1175 excl. btw
Inschrijven is zo gedaan Vul binnen 1 minuut jouw gegevens in. Video assessment

Wat anderen zeggen over onze trainingen

Mediation in de praktijk

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Een heel inhoudelijk goed en diepgaand traject waar je het vak van mediation echt leert. Het sluit heel erg aan bij de praktijk.”

Alumnus Mediationopleiding

2021

Top training

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Fijne indeling, duidelijk en alle ruimte voor overleg.”

Deelnemer Patroonscursus

2022

Soft skills advocaten

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Soft skills staan niet hoog op de prioriteitenlijst van advocaten. Toch zijn deze belangrijk. Neem de tijd, ga er open in en je zult ervaren dat het veel kan brengen.”

Deelnemer Opfris patroonscursus

2022

Mediationopleiding

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Een groot cadeau voor mezelf”

Alumnus E. van Hardeveld

2021

Leerzame training

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Je leert goed naar je organisatie kijken maar ook goed naar jezelf. Wat kan en moet beter en welke belemmeringen zijn er om dat te realiseren?”

Deelnemer KNB Bedrijfsvoering

2022

Training detailpagina Carole afbeelding

Carole helpt je graag

Heb je vragen of wil je hulp bij het vinden van de juiste training voor jouw ambitie?