Opoen t
gespreksleider-intervisie-opleiding-2-daags

Over de Repetitor

Als je de basis Mediationopleiding succesvol hebt afgerond en officieel geregistreerd wilt worden als MfN-registermediator, dan moet je o.a. slagen voor het assessment. In dit assessment moet je je mediationvaardigheden inzetten en laten zien dat je beschikt over de competenties zoals omschreven in het beroepscompetentieprofiel van de MfN-registermediator. Om ‘meters’ te kunnen maken met het inzetten van je mediationvaardigheden hebben wij een uniek product ontwikkeld: De Mediationvaardigheden Repetitor. Het automatisch integreren van de skills in het standaard gedragsrepertoire vergroot je kans op het succesvol doorlopen van je assessment. Het is daarom essentieel om je mediationvaardigheden verder te ontwikkelen door het opdoen van praktijkervaring. Oefening baart kunst. Maar het is niet altijd gemakkelijk om dat in een echte mediation te realiseren. Daarom bieden we je met de Mediationvaardigheden Repetitor een zeer intensieve high impact Skype training. Tijdens vier Skype-sessies van elk een half uur werk je 1-op-1 met een van onze trainers. Je oefent per sessie een aantal skills zeer intensief bij grote repetitie. Voorafgaand aan de vier oefensessies wordt in een intake-interview (ook via Skype) bekeken waar je leerbehoefte ligt, zodat we maatwerk kunnen leveren. Naast Skype kunnen we voor deze training natuurlijk ook Zoom of Teams gebruiken. Alumni van onze mediationopleiding betalen voor de Mediationvaardigheden Repetitor slechts € 495,00. Trainers Je werkt in dit traject met een van onze trainers. Al onze trainers zijn professioneel, vakkundig en bevlogen. Ze zijn gedreven jou het vak te leren en je klaar te stomen voor assessment. Onze trainers zijn tevens mediator en deze combinatie maakt jouw begeleiding zeer effectief. Daarnaast zijn een aantal van onze trainers tevens assessor bij Intop (examenbureau MfN), waardoor we ook die kruisbestuiving ten goede kunnen inzetten in jouw begeleiding.

Resultaat

Deze manier van oefenen met de Mediationvaardigheden Repetitor is uniek. Het repetitief oefenen op een specifieke skill noemen wij een Vaardighedentoonladder. We hebben een groot aanbod aan toonladders ontwikkeld, stuk voor stuk gericht op de vaardigheden die nodig zijn om aan het competentieprofiel te voldoen. We bieden je maatwerk en de mogelijkheid 24/7 te oefenen. Je zult meters maken door de kracht van de herhaling en feedback van de trainer. Ons track record toont aan dat de kans op slagen voor het assessment significant toeneemt.

Programma

Datums en locaties Skypen kan vanaf iedere gewenste locatie. De verschillende sessies worden in overleg met jou en de trainer ingepland.

Kort samengevat

  • Meerdaags
  • Minimaal HBO
  • 575 excl. btw
Inschrijven is zo gedaan Vul binnen 1 minuut jouw gegevens in. Skype training de mediationvaardigheden repetitor

Wat anderen zeggen over onze trainingen

Mediation in de praktijk

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Een heel inhoudelijk goed en diepgaand traject waar je het vak van mediation echt leert. Het sluit heel erg aan bij de praktijk.”

Alumnus Mediationopleiding

2021

Top training

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Fijne indeling, duidelijk en alle ruimte voor overleg.”

Deelnemer Patroonscursus

2022

Soft skills advocaten

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Soft skills staan niet hoog op de prioriteitenlijst van advocaten. Toch zijn deze belangrijk. Neem de tijd, ga er open in en je zult ervaren dat het veel kan brengen.”

Deelnemer Opfris patroonscursus

2022

Mediationopleiding

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Een groot cadeau voor mezelf”

Alumnus E. van Hardeveld

2021

Leerzame training

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Je leert goed naar je organisatie kijken maar ook goed naar jezelf. Wat kan en moet beter en welke belemmeringen zijn er om dat te realiseren?”

Deelnemer KNB Bedrijfsvoering

2022

Training detailpagina Carole afbeelding

Carole helpt je graag

Heb je vragen of wil je hulp bij het vinden van de juiste training voor jouw ambitie?