Opoen t
gespreksleider-intervisie-opleiding-2-daags

Opname video assessment

Video-assessment

Eén van de voorwaarden voor registratie in het MfN-register is het met goed gevolg afleggen van een assessment. U kunt hierbij kiezen voor het live- óf het video-assessment. Het voordeel van het video-assessment is dat u in een prettige omgeving, met voor u vertrouwde mensen, optimaal kunt presteren. U kunt op eigen gelegenheid een opname maken. U kunt de opname echter ook door ons laten begeleiden. Zo kunt u zich helemaal richten op uw presentatie, wij zorgen voor de rest. Aanbod: • Persoonlijke coaching van een trainer (op basis van het compententieprofiel van Hugo Prein en de gedragscriteria die gelden voor het assessment); • Twee professionele trainingsacteurs; • Technische faciliteiten die voldoen aan de eisen van Intop; • Uw opname digitaal. De kosten voor dit pakket bedragen: € 1.175,-. Als alumnus krijgt u korting en betaalt u slechts € 1.075,-. (ex. BTW) Genoemde bedragen zijn exclusief de beoordelingskosten van Intop à € 621,49 (ex. BTW). Richtlijn Als richtlijn voor de opname geldt de handleiding video-assessment van Intop. Uiteraard voldoet het video-assessment van Dialogue aan alle gestelde eisen. Ondanks ruime ervaring, kan Dialogue echter geen garanties geven omtrent de beoordeling van de opname door de onafhankelijke assessoren van Intop. Derhalve kunnen aan deze informatie geen rechten ontleend worden. Wel bieden wij de optionele mogelijkheid om Kim Richel -mediator, coach en trainer bij Dialogue- in te zetten als instituutsassessor. Hij zal dan uw video mede beoordelen als officiële assessor van Intop. Live-assesment Kiest u liever voor het live-assessment? Dan kunt u zich rechtstreeks bij Intop aanmelden. Het voordeel van het live-assessment is dat u de gelegenheid krijgt een time out te nemen gedurende het assessment. Daarnaast heeft u een zelfreflectiegesprek met de assessoren na afloop van de mediation. Heeft u nog twijfels of u moet kiezen voor het live-assessment of voor het video-assessment? Meer informatie kunt u vinden op de website van Intop.

Coaching

Heeft u het gevoel nog niet klaar te zijn voor het assessment? Vraag dan nu een één op één coachingsgesprek à 150,- per uur exclusief btw aan. Indien gewenst kunnen we hier ook onze trainingsacteurs bij betrekken, om de oefening extra kracht bij te zetten.

Werkwijze

Voorafgaand aan de opname ontvangt u enkele opdrachten, zodat u zich optimaal kunt voorbereiden. U kunt kiezen uit een arbeids-, familie-, buren- of zakelijk conflict. De trainer besteedt aandacht aan hetgeen u moet laten zien tijdens de opname. Enkele dagen na de opname ontvangt u uw opname digitaal. U beslist zelf of u de opname instuurt naar Intop ter beoordeling en draagt ook zelf zorg voor de verzending. Contact Voor het maken van een afspraak voor de opname van het video-assessment of voor een coachingsgesprek, kunt u bellen met het secretariaat tel 035-5411844 of mailen naar info@dialoguebv.nl

Kort samengevat

  • 1-dag
  • PE 3
  • Minimaal HBO
  • 1175,-
Inschrijven is zo gedaan Vul binnen 1 minuut jouw gegevens in. Basisvaardigheden conflictmanagement

Wat anderen zeggen over onze trainingen

Mediation in de praktijk

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Een heel inhoudelijk goed en diepgaand traject waar je het vak van mediation echt leert. Het sluit heel erg aan bij de praktijk.”

Alumnus Mediationopleiding

2021

Top training

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Fijne indeling, duidelijk en alle ruimte voor overleg.”

Deelnemer Patroonscursus

2022

Soft skills advocaten

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Soft skills staan niet hoog op de prioriteitenlijst van advocaten. Toch zijn deze belangrijk. Neem de tijd, ga er open in en je zult ervaren dat het veel kan brengen.”

Deelnemer Opfris patroonscursus

2022

Mediationopleiding

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Een groot cadeau voor mezelf”

Alumnus E. van Hardeveld

2021

Leerzame training

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Je leert goed naar je organisatie kijken maar ook goed naar jezelf. Wat kan en moet beter en welke belemmeringen zijn er om dat te realiseren?”

Deelnemer KNB Bedrijfsvoering

2022

Training detailpagina Carole afbeelding

Carole helpt je graag

Heb je vragen of wil je hulp bij het vinden van de juiste training voor jouw ambitie?