Opoen t
gespreksleider-intervisie-opleiding-2-daags

Doe praktijkervaring op en werk aan de verdere ontwikkeling van je mediationvaardigheden • Ervaar een mediation • Bereid je voor op het MfN-assessment • Breng je mediationvaardigheden een stap verder Als mediators is het opdoen van praktijkervaring essentieel om je mediationvaardigheden verder te ontwikkelen. Maar het begeleiden van een echte mediation is niet altijd eenvoudig te realiseren. Om je toch een echte mediation te laten ervaren, organiseert Dialogue speciaal voor mediators het Mediationlab.

Over het Mediationlab

In het Mediationlab werk je onder begeleiding van een ervaren mediator in kleine groepjes intensief in een proefopstelling met acteurs. In het Mediationlab geef jij zelf aan wat je wilt oefenen en waarmee je wilt experimenteren. De acteurs hebben allemaal ervaring als trainingsacteur en zijn speciaal opgeleid om realistische mediations met jou na te spelen. De trainer werkt met jou aan jouw techniek. De acteurs geven gerichte feedback en gevoelsreflecties. Alumni van onze mediationopleiding betalen €225,- voor het Mediationlab.

Voor wie

Het Mediationlab is bedoeld voor iedereen die een mediationopleiding heeft afgerond en wil oefenen met het toepassen van (specifieke) mediationvaardigheden. Het Mediationlab is uitermate geschikt als voorbereiding op het assessment ten behoeve van MfN registratie.

Resultaat

Na afloop van het Mediationlab heb jij je mediationvaardigheden verder ontwikkeld, precies daar waar jouw leerbehoefte lag.

Programma

Onder de deskundige begeleiding en het toeziend oog van de ervaren mediator en trainer ga je vooral heel veel oefenen. De trainer en de acteurs voorzien jou van gerichte feedback en nodigen jou op een plezierige manier uit om je mediationvaardigheden een stap verder te brengen. Een intensieve middag die voorbij vliegt! Tijden 13.00 uur - 17.00 uur

Kort samengevat

  • 1-dagdeel
  • PE 3
  • Minimaal HBO
  • 250 excl. btw
Inschrijven is zo gedaan Vul binnen 1 minuut jouw gegevens in. Mediationlab

Wat anderen zeggen over onze trainingen

Mediation in de praktijk

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Een heel inhoudelijk goed en diepgaand traject waar je het vak van mediation echt leert. Het sluit heel erg aan bij de praktijk.”

Alumnus Mediationopleiding

2021

Top training

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Fijne indeling, duidelijk en alle ruimte voor overleg.”

Deelnemer Patroonscursus

2022

Soft skills advocaten

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Soft skills staan niet hoog op de prioriteitenlijst van advocaten. Toch zijn deze belangrijk. Neem de tijd, ga er open in en je zult ervaren dat het veel kan brengen.”

Deelnemer Opfris patroonscursus

2022

Mediationopleiding

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Een groot cadeau voor mezelf”

Alumnus E. van Hardeveld

2021

Leerzame training

placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder

“Je leert goed naar je organisatie kijken maar ook goed naar jezelf. Wat kan en moet beter en welke belemmeringen zijn er om dat te realiseren?”

Deelnemer KNB Bedrijfsvoering

2022

Training detailpagina Carole afbeelding

Carole helpt je graag

Heb je vragen of wil je hulp bij het vinden van de juiste training voor jouw ambitie?