Specialisatieopleiding Arbeidsmediation (4-daags)
Loading

Specialisatieopleiding Arbeidsmediation (4-daags)

Specialisatieopleiding Arbeidsmediation

Deze Specialisatieopleiding Arbeidsmediation is bedoeld voor mediators die zich willen specialiseren in arbeidszaken en mediators die hun vaardigheden en kennis in arbeidsmediations verder willen verdiepen. De opleiding is tevens geschikt voor managers, HR professionals en (bedrijfs-)juristen, die een basis mediationopleiding hebben afgerond.

4-Daagse opleiding

De Specialisatieopleiding Arbeidsmediation bestaat uit 4 modules. Een module is opgebouwd uit 2 dagdelen training, literatuurstudie en een huiswerkopdracht. U krijgt de beschikking over een digitale leeromgeving waarin uw materiaal en de opdrachten zijn opgenomen. Voorafgaand aan de opleiding krijgt u een intakeformulier waarin onder meer uw persoonlijke leerdoelen worden geïnventariseerd. Tijdens de trainingsdagen krijgt u van de verschillende trainers gerichte feedback en concrete tips met betrekking tot uw leerdoelen.

Kwaliteit

Dialogue is, ter borging van de kwaliteit van Arbeidsmediation in Nederland, een samenwerking aangegaan met de Vereniging Arbeidsmediators Nederland (afgekort: VAN). Deelnemers van de Dialogue Specialisatieopleiding Arbeidsmediation zijn hiermee verzekerd van een kwalitatief hoogstaande opleiding. Daarnaast komen de deelnemers van onze opleiding, na afronding ervan, in aanmerking voor lidmaatschap van de VAN.

Intervisie

Na afronding van de training is het wenselijk om als groepje bij elkaar te blijven en zelf aan de slag te gaan met het onderling oefenen van mediations.

Dialogue kan u daarbij helpen door het faciliteren van de locatie, de casuïstiek en het eventueel inschakelen van acteurs. We helpen graag bij de organisatie.

Data:

Tijden: alle dagen van 09.30 tot 17.00 uur.

PO-punten

PO-punten op individuele aanvraag mogelijk.

Doelgroep

  • Bedrijfsjuridisch
  • HRM
  • Mediation

Thema

  • Beroepsvaardigheden
  • Communicatie
  • Mediation en conflictmanagement
  • Persoonlijke ontwikkeling

Duur

  • Meerdaags

Kosten

€2250,- per persoon exclusief 21% btw.

Punten

Maatwerk

Al onze trainingen kunnen ook incompany en op maat worden aangeboden.