Masterclass Lean voor Legals
Loading

Masterclass Lean voor Legals

Centraal in de lean theorie staan de begrippen klantwaarde en verspilling. Daarmee is de filosofie een antwoord op de veranderende marktomstandigheden in de juridische sector.

Lean vindt zijn oorsprong in de productiesector, en wordt de laatste jaren ook steeds meer toegepast in andere sectoren zoals de zorg-, IT en juridische sector.

In deze masterclass leert u de theoretische uitgangspunten van de lean filosofie. U kent na afloop de verschillende begrippen uit de theorie. Omdat wij de leanprincipes vertaald hebben naar de juridische sector zijn ze direct toepasbaar in uw praktijk. De theorie wordt afgewisseld met praktijkoefeningen.

Na de workshop kent u de lean principes, weet u welke toepasbaar zijn in de juridische praktijk en kunt u een begin maken met het toepassen van de principes in uw praktijk.

Trainer
Nico Mookhoek is afgestudeerd jurist en werkt al meer dan 15 jaar in verschillende rollen voor advocaten, notarisen en bedrijfsjuristen. Hij heeft een certificering als “Black Belt lean practioner” bij het Lean Management Instituut. Nico heeft zich recentelijk aangesloten als associate bij adviesbureau Turner (www.turner.nl) om de dienstverlening aan de advocatuur te versterken.

Doelgroep

  • Advocatuur
  • Bedrijfsjuridisch
  • Notariaat

Thema

  • Beroepsvaardigheden
  • Management en leiderschap

Duur

  • 1 dagdeel

Kosten

€575,- per persoon exclusief 21% btw.

Punten

PO_3

Maatwerk

Al onze trainingen kunnen ook incompany en op maat worden aangeboden.