Intervisiebegeleiding mediators
Loading

Intervisiebegeleiding mediators

Intervisie is een effectieve manier om met collega-mediators te leren van vragen en problemen uit de dagelijkse werkpraktijk. Het draagt bij aan het vergroten van de kwaliteit en houdt uw vakkennis en vakbekwaamheid op peil.

Vanuit de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) is intervisie een verplichte onderhoudseis. Verwacht wordt dat u minimaal drie keer per jaar deelneemt aan intervisie. Daarvoor worden punten voor permanente educatie toegekend. In drie jaar tijd kunt u 34 PE-punten behalen voor intervisie, supervisie en co-mediation.

De intervisiebegeleiders van Dialogue hebben veel ervaring met het begeleiden van intervisiegroepen en beheersen verschillende werkvormen voor intervisie. Per casus kunnen zij de voor uw specifieke intervisiebijeenkomst geschikte methode selecteren.
Door de beperkte groepsgrootte (5 tot 8 deelnemers) en tijdsinvestering van drie uur kan een verdiepingsslag worden gemaakt.

Zes keer per jaar organiseert Dialogue een intervisiebijeenkomst, waarvoor u zich per keer kunt aanmelden.
Wilt u zich liever per groep aanmelden? Neem dan contact op om dit verder op maat af te stemmen.

De intervisiebijeenkomst vindt plaats van 16:00 tot 19:00 uur in onze trainingslocatie in Bussum. Dialogue zorgt voor een hapje en een drankje.

Bent u alumnus van onze mediationopleiding? Dan krijgt u € 50,- korting en betaalt u € 150,-

Indien u vragen heeft of geïnteresseerd bent in een vrijblijvend gesprek of kennismaking, dan kunt u contact opnemen met Wendy Pekelharing tel. 035 541 18 44 of e-mail wpekelharing@Dialoguebv.nl

Doelgroep

  • Mediation
  • Publicatie

Thema

  • Beroepsvaardigheden
  • Communicatie
  • Mediation en conflictmanagement
  • Persoonlijke ontwikkeling

Duur

  • 1 dagdeel

Kosten

€200,- per persoon exclusief 21% btw.

Punten

PE_3

Maatwerk

Al onze trainingen kunnen ook incompany en op maat worden aangeboden.