Opoen t

Onze werkwijze

Incompany- en maatwerk trainingen

 

Dialogue is jouw partner op het gebied van incompany- en maatwerk trainingen. Onze programma’s stemmen we samen af op de ontwikkelbehoefte van jouw organisatie. In overleg bepalen we welke werkvorm past bij de situatie. Onze trainingen kunnen online, bij jou op kantoor, op onze locatie in Bussum of op een andere inspirerende plek plaatsvinden.

 

Incompany trainingen

Als meerdere mensen binnen de organisatie eenzelfde leervraag of leerbehoefte hebben, dan is een Incompany training zeer geschikt. Al onze trainingen in de open inschrijving, zoals de patroonscursus, gespreksleider intervisie, onderhandelen en ethiek en integriteit bieden we ook incompany aan.

 

Maatwerk trainingen

Dialogue ontwikkelt trainingsprogramma’s op maat voor jouw team, afdeling of organisatie. Bij een maatwerk training ontwerpen we samen een programma dat geheel is toegespitst op de ontwikkelbehoefte van jouw organisatie en de mensen die daar werkzaam zijn. Op basis van persoonlijke ontwikkelbehoeftes, team- of organisatievraagstukken bepalen we samen hoe we een traject gaan vormgeven.

 

Coherent opleidingsprogramma

Wij kunnen je ook adviseren en begeleiden bij het opzetten of herinrichten van een eigen opleidingshuis of academy. Een coherent opleidingsprogramma met een heldere rode lijn en interactie tussen de verschillende programmaonderdelen versterkt het rendement van alle ontwikkelingsactiviteiten. Je kan ons inschakelen voor:


1. Analyse van de opleidingsbehoefte
2. Ontwerpen opleidingshuis
3. Organiseren en inrichten van de academy
4. Ontwikkelen van de content van de academy
5. Uitvoeren van de trainingen en programma’s in de academy
6. Jaarlijks beheer en onderhoud


 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op met Ellen van Gestel via evgestel@dialoguebv.nl of bel ons op 035- 54 11 844.