Wendy Schenk

CoachConsultantTrainer

Bij Dialogue vervul ik verschillende functies: opleidingsmanager voor de Beroepsopleiding Advocaten en coach. Ik voel me prettig bij de dynamiek van beide functies. Het ene moment werk ik voor de Beroepsopleiding waarin de problematiek een meer analytische en procesmatige rol van mij vraagt, het volgende moment voer ik gesprekken met een coachee over zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Dat is een heel andere rol. De afwisseling tussen beide functies houdt mij scherp. Mijn nieuwsgierigheid en van origine creatieve achtergrond helpen mij. Die maken dat ik zaken net even anders durf aan te pakken en dat levert in een coachtraject vaak mooie dingen op.

Voor iedereen geldt dat je het moet doen met wie je bent; wees dus jezelf. Ben je open en eerlijk naar buiten toe, dan ben je dat meestal ook naar jezelf. Dat wil ik stimuleren.

Wat andere zeggen over Wendy:
Wendy maakt scherpe analyses en werkt oplossingsgericht. Met haar creativiteit werpt ze vaak net even een ander licht op de zaak. Haar vriendelijkheid, rust en nuchtere instelling, gecombineerd met humor, maken haar een prettige collega.