Wendy Pekelharing

MediatorTrainer

Ik ben MfN-registermediator, conflictcoach en vaardighedentrainer. Als mediator en coach richt ik mij op (dreigende) conflictsituaties in het bedrijfsleven, in de zorg en in het onderwijs. Denk daarbij aan arbeidsconflicten, zakelijke conflicten en samenwerkingsproblemen.

Voor de Beroepsopleiding Advocaten ben ik docent Vaardigheden. Ook ben ik trainer in de Mediation basisopleiding alsmede in de Specialisatieopleiding Arbeidsmediation en de Specialisatieopleiding Familiemediation. Daarnaast publiceer ik over conflictmanagement (april 2016: ‘Conscious Contracts, leidraad voor toekomstgerichte mediators’ in het Tijdschrift voor Conflicthantering).

Mediation en conflictcoaching zijn een passie voor mij. Met name als mensen inzicht krijgen in hun lastige situatie en daarmee stappen voorwaarts kunnen zetten, geeft mij dat voldoening. Ik draag mijn kennis en ervaring op dit vlak graag in mijn trainingen over op anderen.

Eerder heb ik als advocaat in de zakelijke en particuliere dienstverlening en als jurist in het verzekeringswezen gewerkt.

Wat anderen zeggen over Wendy:
Haar werkervaring in combinatie met haar ervaring als mediator en coach, stelt haar in staat om vlot tot een conflictdiagnose te komen met een passende, oplossingsgerichte procesaanpak. Wendy werkt respectvol, persoonlijk, daadkrachtig, integer en kundig.