Nicole Gijzen

Teamcoördinator secretariaat

Als teamcoördinator ben ik verantwoordelijk voor het secretariaat. Ik zie er op toe, en verzorg alles omtrent trainingen, mediation, coaching en advies. Door mijn ervaring binnen Dialogue ben ik op de hoogte van alle werkzaamheden en processen en is mijn doel om dit iedere dag weer met passie uit te voeren. Naast teamleider ben ik teamsecretaresse van team Mediation en Conflict en ben ik opleidingscoördinator van het trainingshuis. Gastvrijheid staat binnen ons team hoog in het vaandel. Ons doel is om iedere gast warm welkom te heten bij Dialogue.

Mijn achtergrond ligt in het onderwijs. Na mijn opleidingen en werken in het onderwijs heb ik nog een tijdje in de kinderopvang gewerkt. Dit leek voor mij niet genoeg uitdaging, ging ik op zoek en zo kwam ik bij Dialogue terecht. Met iedere dag weer een nieuwe en leuke uitdaging!

Wat anderen zeggen over Nicole:
Nicole is betrokken en proactief. “Kan niet” bestaat niet in haar woordenboek en dagelijks maakt zij veel mogelijk waarbij de klant en relatie altijd centraal staan. Nicole is een rustige, betrouwbare en lieve collega met gevoel voor humor. Proactief, professioneel en persoonlijk; ze heeft het allemaal.