Katja Burley

Hoofd Marketing & Communicatie

Bijdragen aan kennis, begrip, groei én enthousiasme vormt de rode draad door mijn loopbaan. Hoe krijg je je publiek mee als je complexe materie wilt overbrengen? Hoe zorg je ervoor dat ook zij geraakt worden door wat je te vertellen hebt? Hoe zet je mensen aan tot actie? Ik vind het hartstikke interessant om me daarmee bezig te houden.

Dit thema komt terug in de diverse stappen die ik in mijn loopbaan gezet heb: als docent Klassieke Talen (probeer maar eens dertig pubers bij de les te houden als je het coniunctivus plusquamperfectum passief uitlegt!), als hoofdredacteur van tijdschriften voor fiscalisten en ondernemers, en in verschillende communicatie- en marketingrollen bij Loyens & Loeff en Philips. Altijd gaat het om het vinden van de kern van de boodschap en het bereiken en inspireren van de doelgroep. En nu zet ik mijn kennis en ervaring op dit gebied in voor Dialogue en de Beroepsopleiding Advocaten.

Wat anderen zeggen over Katja
Met haar voortvarendheid, deskundigheid, nuchtere aanpak en gevoel voor humor heeft Katja bewezen de juiste persoon op de positie te zijn. En ze is gewoon een prettig mens.