Jolina van Kesteren

Secretaresse

Ik ben een jonge medewerker met ervaring op veel verschillende werkgebieden. In juli 2017 ben ik afgestudeerd tot Facilitair Medewerker Niveau 2. Bij deze opleiding heb ik veel stage gelopen in verschillende bedrijven. In juli 2019 ben ik afgestudeerd voor Secretaresse Niveau 3. Bij deze opleiding heb ik ervaring opgedaan met agendabeheer, bezoekers ontvangen en correspondentie.

Sinds juli 2019 ben ik secretaresse bij Dialogue met heel veel plezier en zorg ik voor de voorbereiding en organisatie rondom trainingen, coaching, mediations en buiten dat om ben ik bij Dialogue ook gastvrouw. Als ik werk kan overnemen van mensen en diegene dan weer kan blij maken maakt dat mij vrolijk. Het contact met klanten vind ik erg leuk.
Ik voer mijn werk met passie uit. Ik vind het super leuk om zoveel mogelijk werk bij mijn collega’s uit handen te nemen zodat zij hun werk nog beter en sneller kunnen doen. Als ik een klus goed heb uitgevoerd en mijn collega’s er tevreden over zijn geeft mij dat voldoening en extra energie.

Wat anderen zeggen over Jolina
Gezellige, gemotiveerde en goedlachse collega die veel vrolijkheid uitstraalt. Ze pakt elke taak met beide handen aan en leert graag veel nieuwe dingen.