Irma du Bois

Content CreatorMarketing

Sinds februari 2020 werk ik bij Dialogue als Content Marketeer en ik voel me hier als een vis in het water. Ik heb jaren als zelfstandig communicatie- en contentspecialist opdrachten gedaan voor verschillende organisaties, maar miste het samenwerken met collega’s en de teamspirit die daarbij komt kijken. Dat heb ik nu weer gevonden!

Het is mijn passie om verhalen van mensen en organisaties helder, overtuigend en consistent over te brengen op de doelgroep. Ik geloof sterk in de kracht van verleidelijke woorden en beelden, dus maak graag de vertaalslag van inhoudelijke informatie naar aantrekkelijke content. Content die niet alleen overtuigend en goed vindbaar is, maar vooral de doelgroep aan het denken zet of in beweging brengt. Kortom, naar content die wérkt.

Wat anderen zeggen over Irma:
Irma is een kei in haar vak, eerlijk en positief kritisch, vol goede ideeën. Ze denkt vanuit de behoeftes van onze klanten en heeft het talent om hen met haar verhalen te boeien en te binden. Een fijne collega die meteen vol enthousiasme in de wereld van Dialogue is gedoken.