Eline Wansink

Opleidingscoördinator

Sinds augustus 2019 ben ik werkzaam bij Dialogue in de functie van opleidingscoördinator voor de Beroepsopleiding Advocaten.

Het werken in diverse vakgebieden heeft een brede ervaring opgeleverd; ik heb me kunnen ontwikkelen op het gebied van communicatie en heb een verdiepingsslag kunnen maken in mijn juridische-, administratieve- en organisatorische kennis.

Hiervoor heb ik onder andere acht jaar als Senior Client Manager bij een trustkantoor gewerkt maar heb ook rollen vervuld als juridisch secretaresse, Personal Assistant en verschillende functies binnen de media bekleed. Qua studies heb ik onder meer HBO Management, Organisatie en Recht, MHBO Personeelsmanagement en Mediaplanning afgerond en vind het ook belangrijk mezelf voortdurend te blijven ontwikkelen.

Door het fungeren als aanspreekpunt voor advocaat-stagiaires, juridische professionals, hoofddocenten, onderwijskundigen, toets- deskundigen, trainers, locatiemanagers is geen enkele dag hetzelfde en zijn er altijd leermomenten.

Ik streef ernaar iedere dag weer het beste uit mezelf te halen en een positieve benadering te hanteren bij alles wat ik doe.

Wat anderen zeggen over Eline
Nieuwsgierige, leergierige en hardwerkende collega die graag altijd het “waarom” wil achterhalen. Ze zal altijd een stapje extra zetten om anderen te helpen.