Carole Huntjens

Coördinator Bedrijfsvoering

Als coördinator bedrijfsvoering bij Dialogue ben ik verantwoordelijk voor het personeel, de financiën, inkoop en inrichting van de administratieve processen, automatisering, marketing en huisvesting. Als persoonlijk assistent van Monique van de Griendt heb ik gezien dat als de bedrijfsvoering niet goed op orde is, de effectiviteit van de strategie minder is.

Naast de bedrijfsvoering heb ik de mediationopleiding bij Dialogue gevolgd en zet ik mij in als vrijwillige buurtbemiddelaar in de gemeenten Hilversum, Wijde- en Gooise meren en Weesp.

Mijn achtergrond ligt in de horeca waar ik als officemanager bij een zakelijk reisbureau verantwoordelijk was voor de sales- en reserveringsafdeling. Daarnaast organiseerde ik congressen en incentives voor cliënten in het buitenland.

Mijn vaardigheden op het gebied van hospitality, coaching, mediation, sales en procesmatigheid kan ik nog meer kwijt in deze unieke functie bij Dialogue.

Wat anderen zeggen over Carole:

Met de prettige, warme en persoonlijke manier waarop Carole alle gasten bejegent, is zij de personificatie van de gastvrijheid van Dialogue.