Carole Huntjens

Business Developer

Als business developer ben ik verantwoordelijk voor het uitbouwen van de huidige klantenkring van Dialogue en het aangaan van nieuwe relaties binnen het juridische werkveld.

Ik ken het reilen en zeilen binnen de juridische wereld en weet welke opleidings- en ontwikkelbehoeften juridische professionals hebben op het gebied van soft skills. Daardoor kan ik goed adviseren over de rol die Dialogue kan spelen in de continue ontwikkeling van die vaardigheden.

Ik ben nieuwsgierig en altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden om organisaties en hun werknemers verder te ontwikkelen. Sinds 2008 werk ik bij Dialogue en heb ik ervaring opgedaan in verkoop, marketing, financiën, project management, HR en algemene bedrijfsvoering. Mijn achtergrond ligt in de hospitality-branche waar ik als officemanager bij een zakelijk reisbureau verantwoordelijk was voor de sales- en reserveringsafdeling. Daarnaast organiseerde ik congressen en incentives voor cliënten in het buitenland.

Naast mijn werk bij Dialogue zet ik me in voor een prettige leefomgeving als vrijwillige buurtbemiddelaar. De mediationopleiding die ik bij Dialogue heb afgerond, biedt daarvoor natuurlijk een mooie basis.

Wat anderen zeggen over Carole:

Carole heeft Dialogue-bloed door haar aderen stromen. Ze is gastvrij, geïnteresseerd en gericht op het aangaan van langdurige en warme relaties. Haar brede ervaring koppelt ze aan een grote bevlogenheid bij onze diensten en producten. Carole denkt niet alleen met organisaties mee over behoeften aan verdere ontwikkeling op het gebied van soft skills, leiderschap en conflictvaardigheden, maar ze adviseert ook in organisatorische vraagstukken, in hun toekomstvisie over life-long learning.