If a computer can do your job,
find a new job

Professionele vaardigheden

If a computer can do your job, create a new job!

Voor veel professionals zoals advocaten, accountants en medisch specialisten is de snelle zelfdenkende computer (Artificial Intelligence) de grootste concurrent aan het worden. Dat betekent dat om in de nabije toekomst relevant te blijven, professionals hun dienstverlening moeten verdiepen en nieuwe rollen moeten ontwikkelen. In dat kader zijn de zogenaamde soft skills, persoonlijke, sociale vaardigheden en empathie, steeds belangrijker. Professionals maken het verschil met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden waardoor zij goed kunnen omgaan met de veranderingen en de hectiek van de dagelijkse praktijk in onze VUCA (Volatility, Uncertainty, Complexity, Ambiguity) wereld.

Dialogue is sinds jaren een voorloper op het gebied van professionele vaardighedentraining voor professionals. Waarom? Omdat we de wereld goed kennen waar de professionals in werken. We kennen niet alleen de algemene ontwikkelingen in onze VUCA-wereld maar ook in de branches van onze professionals. We kennen de actuele ontwikkelingen in de advocatuur, het notariaat, de accountancy en de zorg.

Vaardigheden ontwikkel je op een andere manier dan vakinhoud. Voor vaardighedenontwikkeling is oefening, reflectie, en herhaling belangrijk. Dialogue zet daarvoor een breed scala aan interactieve leervormen in.

Met onze persoonlijke aanpak nemen we de tijd om de mens en zijn vraag goed te leren kennen. Onze trainingen passen we aan de persoonlijke leerstijl aan. Daarom weten we hoe het aanleren van nieuwe vaardigheden het beste in de praktijk tot zijn recht komt.

Professionele vaardighedenprogramma’s zijn ook een belangrijk instrument voor organisatieontwikkeling. Dialogue kan u op dit gebied adviseren en begeleiden.

Bekijk hier ons gehele cursusaanbod professionele vaardigheden.

Wilt u graag voor uw organisatie een incompany training, neemt u dan contact op met Bart Smits. Hij is te bereiken op nummer 035-541 18 44 of u kunt een mail sturen aan bsmits@dialoguebv.nl.

Bart Smits
Functie: Senior opleidingsmanager

Doe het professioneel, pro-actief, persoonlijk, positief en met passie, of doe het niet!