Over Dialogue

Het verhogen van de dialoog is het verkleinen van de tegenstellingen in de wereld

 

Dialogue is in 2003 opgericht door Monique van de Griendt. Als oud-advocaat en mediator was het haar ambitie om conflicten in organisaties te voorkomen, door eerder en beter met elkaar het gesprek aan te gaan.

 

Ondertussen is Dialogue uitgegroeid tot een organisatie waar meer dan honderd professionals zich bezighouden met het opleiden en begeleiden van organisaties en mensen in soft skills, leiderschap en samenwerking. De rode draad in de dienstverlening van Dialogue is de dialoog. Door het aangaan van de dialoog, verkleinen tegenstellingen in organisaties en de maatschappij en kom je sneller tot oplossingen en creatieve ideeën. 

 

We werken vanuit vier kernwaarden: praktisch, inspirerend, inlevend en uitdagend. Praktisch in hoe we zaken aanpakken en in onze realistische kijk op de wereld. Inspirerend in dat we onze klanten graag meenemen in onze bevlogenheid. Inlevend omdat we graag het echte gesprek met je aangaan om je wereld te begrijpen. En uitdagend omdat we mensen en organisaties graag aanzetten en uitdagen tot het behalen van hun doelen en tot het vergroten van hun ambities. 

Dialogue is met trots een B-corp organisatie. Dat betekent dat we in onze bedrijfsvoering ook steeds expliciet aandacht besteden aan het welzijn van mens, milieu en maatschappij.

 

Recent zijn we verhuisd naar een prachtig nieuw kantoorpand in de oude Bensdorp chocoladefabriek in Bussum. We nodigen je graag uit voor een kop koffie en een goed gesprek!